miercuri, 16 ianuarie 2013

Cum ne educam copiii sa manance cruditati



- atelierul "Povestim, construim si la urma rontaim"
Multe dintre noi, mamele, avem probleme cu micutii atunci cand vrem sa manance cruditati, iar daca fructele nu par a fi asa o problema, legumele insa sunt mai greu acceptate de copii.

Asa ne-a venit ideea de a face un atelier in care copiii sa invete ca legumele si fructele pot fi foarte haioase, dar si gustoase. Mancatul cruditatilor poate deveni o placere daca vom sti cum sa abordam aceasta tema cu cei mici.

Copilul tinde sa nu te asculte pe tine, ca parinte, atunci cand ii spui ce e sanatos si ce trebuie sa manance ca sa se faca mare, insa daca legumele prind viata si ii explica ele personal cat de sanatoase sunt, s-ar putea sa fie mult mai convingatoare.

Atelierul nostru " Povestim, construim si la urma rontaim" este povestea baietelul de ceapa, Cipolino care " traverseaza"prin lumea legumelor si a fructelor. Acestea vor prinde viata si ne vor incanta cu povesti si cantece dragute.

Vanata va fi un pinguin haios, para o celebra designerita iar ardeiul Capia un personaj ursuz si egoist care va face multa valva in jurul lui.

Dupa ce ne vom delecta cu aceasta poveste, fiecare copil isi va crea propriul personaj dintr-un fruct sau o leguma.

Veti fi surprinsi cum copiii dumneavoastra vor manca cu pofta: conopida, morcovi, telina si alte legume.

Hai sa te distrezi alaturi de copilul tau la atelierul de duminica 20 ianuarie, ora 11 la Hobby Cafe.


Detalii: www.miniartshow.ro
Va astept cu mare drag!