joi, 8 noiembrie 2012

Epilarea definitiva IPL (4)

 

Am ajuns si la cea de a patra sedinta de epilare definitiva IPL. Rezultatele sunt excelente si sunt extrem de multumita. Deja parul a inceput sa nu mai creasca si calitatea pielii in zona axilei este foarte buna.
Stiti ca IPL inseamna lumina intens pulsata, o lumina cu spectru larg in comparatie cu laser-ul care este o lumina monocromatica – cu o singura lungime de unda

Cum actioneaza lumina intens pulsata?

Procesul prin care IPL determina incetarea cresterii parului se numeste fototermoliza – energia luminoasa se transforma in energie termica actionand asupra melaninei (pigmentului) din foliculul pilos, distrugand-o.
Doar foliculii de par aflati in anafaza (prima din cele trei faze de evolutie a parului) pot fi distrusi. Aceasta este explicatia pentru necesitatea efectuarii mai multor sedinte, repetate la intervale de timp bine stabilite.

Epilarea progresiv-definitiva prin tehnologia IPL este o metoda neinvaziva de indepartare a parului facial si corporal nedorit.
Aceasta metoda se adreseaza femeilor si barbatilor in egala masura, parul de prisos putand fi indepartat din orice zona a corpului cu exceptia parului capilar.
Cate sedinte mai am? Nu stiu pentru ca nu exista un numar de sedinte fix – acesta variaza, in principal, in functie de zona tratata, tipul pielii, culoarea si grosimea firului de par.
In medie, numarul de sedinte necesar se situeaza intre 6 – 8, efectuate la intervale de 4 – 8 saptamani.
Pe perioada desfasurarii tratamentului, ritmul de crestere a parului devine mai lent si in functie de evolutia fiecarui caz in parte, medicul specialist stabileste frecventa si numarul sedintelor necesar pentru finalizarea procedurii.
Este foarte important ca odata cu demararea tratamentului de epilare definitiva si pe tot parcursul acestuia, se recomanda incetarea folosirii metodelor clasice de epilare : ceara, aparat electric, penseta. De asemenea, pe parcursul tratamentului este interzisa expunerea la soare, solar sau utilizarea crèmelor autobronzante.
Pentru ca sunt multumita de rezultat am facut si o prima sedinta de epilare definitiva in zona inghinala.
E ceva mai dureroasa, dar " rezista baba la frumusete"
Va pup!

SALON METAMORPHOSIS STYLE

Adresa: Str. Av. Petre Cretu nr. 74 - demisol, sector 1, Bucuresti (punct de reper Manastirea Casin)
Telefon: 0311.023.754 ; 0724.485.720 ; 0728.836.397