duminică, 3 februarie 2013

Petrecere 15 ani AcasaTv

De cativa ani buni, multi la numar, pe 2 februarie petrec alaturi de colegii mei o aniversare foarte draga mie.
De postul AcasaTV ma leaga multe amintiri placute, printre care intalnirea cu Alexandru, intalnirea cu mari actori ai filmului romanesc si nu in ultimul rand, intalnirea cu voi.
Pentru un astfel de eveniment e nevoie de putina pregatire asa ca vineri am dat fuga la Metamorphosis Style pentru o sedinta de mezoterapie neconventionala. Mi-am hranit astfel fata cu un amestec de vitamine si aminoacizi care mi-au facu un ten foarte frumos.
AICI gasiti mai multe detalii despre acest procedeu de care pot spune ca am devenit dependenta.
Scurt mi-am facut si o manechiura la Silvia Andrei
Apoi m-am intalnit cu Andreea Popescu de la ZENYA ATELIER, pentru a-mi alege o rochie deosebita in care sa ma simt bine.
A fost prima mea intalnire cu creatiile ei, dar sunt sigura ca nu va fi si ultima, pentru ca mi-a placut tot ce am gasit acolo la Atelier.
Ca sa ma simt bine la un eveniment monden intodeauna am nevoie sa stiu ca tenul meu arata bine, iar vestimentatia este una care ma avantajeaza, dar imi da si libertate de miscare. Imi place sa dansez si sunt o persoana activa, care nu sta o clipa locului, deci rochiile mele trebuie adaptate personalitatii mele.
Din cauza ca am fost in live la "Povestiri adevarate " pe AcasaTv, unde am imbracat costumul Zambilei din " Inima de tigan", nu am avut timp sa ajung si la coafor, asa ca machiajul si parul sunt facute de echipa de styling de la PROTV.
M-am simtit foarte bine si m-am bucurat sa ma intalnesc cu colegi pe care nu ii mai vazusem de mult.
La multi ani AcasaTV !

Metamorphosis Style:

http://www.metamorphosisstyle.com/

Str. Av. Petre Cretu nr. 74 - demisol, sector 1, Bucuresti ( Manastirea Casin)
0311.023.754 ; 0724.485.720
andrea_ross99@yahoo.com

Andreea Popescu- ZENYA ATELIER


http://www.zenya.ro/

http://www.facebook.com/ZenyaAtelier