vineri, 18 ianuarie 2013

Untul de cacao

V-am mai scris despre acest unt si cu alte ocazii, dar azi ma voi concentra doar pe acesta, deoarece este o foarte buna crema de corp in aceasta perioada rece.
Untul de shea si untul de cacao nu ar trebui sa lipseasca din dulapul vostru de creme.
Untul de cacao pe langa faptul ca hraneste pielea, o mentine moale si catifelata,  este foarte bun si pentru remodelarea corporala si vergeturi.
Deci daca vreti sa slabiti, dupa o nastere sau daca sunteti la o cura de slabire, va recomand sa va ungeti in fiecare seara cu acest unt.
Pe langa faptul ca veti mirosi foarte frumos a ciocolata, veti avea si o piele frumoasa.
Stiu ca unele dintre voi, l-ati folosit si pe fata. Eu una nu il recomand pentru ca mie nu imi face bine. Dar eu am un ten sensibil, care reactioneaza destul de repede cand nu ii place ceva.
Pentru fata recomand untul de shea.
Cel putin o data pe saptamana faceti un gomaj cu tarate si malai sau cu zat de cafea iar apoi ungeti pielea cu unt de cacao. Va garantez ca a doua zi veti fi indragostite de acest produs.
Il recomand in aceasta perioada pentru ca pielea este mai uscata si are nevoie de o atentie speciala.
O varianta de unt de cacao, naturala de buna calitate este untul de cacao premium, nerafinat, nepresat 100g - Akoma Skincare pe care il gasiti in magazinul Organik.

Descriere
Untul de cacao este solid la temeperatura camerei, insa se topeste la temperatura corpului, facandu-l ideal pentru tratamente topice. Untul de cacao este una dintre cele mai stabile grasimi, continand antioxidanti naturali si hidratanti, facandu-l ideal pentru prevenirea si indepartarea vergeturilor. Untul de cacao mentine pielea moale si supla. Se absoarbe rapid in piele si este folosit ca ingredient activ in majoritatea cremelor pentru vergeturi, eczema sau dermatita. Untul de cacao creeaza o bariera la nivelul pielii sensibile, protejand-o de factorii externi si mentinand nivelul de hidratare.
Untul de cacao este des utilizat de femeila insarcinate, atleti si culturisti pentru prevenirea vergeturilor.
Poate reduce vizibil vergeturile, vindeca arsuri si cicatrici, la o folosire indelungata. Untul de cacao penetreaza primul strat al pielii, ajungand la derma, astfel are un efect reparator incepand din profunzime.
Acest unt il gasiti aici in magazinul Organik.
Pregateste pielea inca de acum pentru primavara si vara.
Va pup!