duminică, 13 ianuarie 2013

Exfoliant natural

-Sapun natural exfoliant Green Poppy - Jovis Homemade Beauty

Ma stiti fan al produselor naturale si al sapunurilor Jovis, care contin numai ingrediente naturale, de cea mai buna calitate fara conservanti, coloranti sau arome artificiale! Ingredientele de baza sunt: ulei de măsline si de cocos, unt de shea, cacao sau avocado, ulei de ricin, argile, plante sau produse apicole si uleiuri esentiale naturale...
Procedeul de realizare a produselor Jovis este in intregime manual, de la combinarea cu grija a ingredientelor, pana la taierea fiecarei bucati de sapun in parte sau impachetarea acesteia. Aceste produse nu vin din bratele reci ale unei masinarii, ci dintr-o mana calda.
Pana acum am folosit multe dintre aceste produse, dar acum este prima data cand incerc sapunul natural exfoliant Green Poppy .
Este o placere sa te "joci" cu el pe pielea umeda.
Iti face o exfoliere usoara pe care o recomand acum, iarna chiar o zi da una nu.
Pielea este mai uscata si nu prea respira in aceasta perioada, asa ca are nevoie de multa ingrijire.
"Green Poppy" este un sapun natural exfoliant, proaspat si revigorant care iti va elibera pielea terna de celulele moarte, lucru datorat semintelor de mac, si va elimina toxinele acumulate (multumita argilei verzi), dezvaluind o piele ce emana prospetime, sanatate si stralucire.
Va recomand sa va alintati pielea cu acest sapun natural!
Pupici!
AICI gasiti produse naturale.