miercuri, 5 decembrie 2012

CONCURS - Babyphoria-a lovely place for kids


V-am marturisit inca de la primul concurs ca ador sa ofer cadouri, deci ,iata ca vin cu alt concurs. De data asta beneficiarii sunt cei mici.
Babyphoria-ii invita pe copii sa il astepte pe Mos Craciun intr-un outfit elegant cu accente pariziene!

www.babyphoria.ro este un site care a luat nastere din dorinta de a oferi tot ce e mai bun celor mici, de a le oferi parintilor un magazin cu stil si personalitate atunci cand doresc sa-i rasfete pe cei mici; dintotdeauna am considerat ca si copiii au nevoie de aceeasi atentie de care beneficiaza si adultii in ceea ce priveste stilul vestimentar si incercam sa venim cu tinute cat mai deosebite si atragatoare; am reunit un mix de articole luxury, casual si eco ethic, o colectie de haine si incaltaminte pentru copii, accesorii, jucarii, cosmetice si piese de mobilier ale unor branduri de nisa apreciate si iubite de o lume intreaga. Calitatea, confortul si eleganţa ne inspira; consideram ca si cei mici au nevoie, in egala masura ca adulţii, de imbracaminte cu personalitate, cu texturi si design-uri deosebite, indraznete si incantatoare. Branduri celebre din UK, Franta, Grecia, Australia si SUA ii intampina pe cei mici pe Babyphoria; o incaltaminte care mizeaza pe tehnologie, performanta si inovatie ii invita pe cei mici sa paseasca in aceasta lume intr-un mod sigur, original și frumos!
Pentru ca piata din Romania este impanzita de tot soiul de articole pentru cei mici realizate la o calitate indoielnica, de pseudo branduri pentru care multi parinti platesc sume considerabile in speranta ca au achizitionat cu adevarat „brand-ul”, de articole care nu au patruns pe piata decat in offline, pe piata neagra, de textile care isi pierd culoarea si proprietatile dupa primul spalat, am facut un research amanuntit si am adus cateva branduri care acorda o atentie sporita calitatii si care au si fost premiate pentru acest lucru; nu ne vom opri aici, vom diversifica din ce in ce mai mult paleta de branduri.

Copilul Babyphoria, fie ca este nou-nascut sau are cativa anisori, este indraznet, cu o identitate aparte si o personalitate puternica, adora stilul, se joaca cu texturile și culorile, iubeste frumosul, vrea sa fie "altfel".

Probele concursului:
Pentru a intra in concurs trebuie sa faceti 3 pasi simplii.

1. Sa dati LIKE si SHARE pe facebook paginii http://www.facebook.com/Babyphoria

2. Sa ne raspundeti printr-un comentariu la intrebarea postata:
“Ce produs v-a placut cel mai mult de pe magazinul online www.babyphoria.ro? ”
Aici va rugam sa mentionati si care este articolul dintre cele 3 pe care doriti sa-l castigati.

3. Sa va abonati la newsletter-ul Babyphoria, prin introducerea adresei de e-mail.

Castigatorul va fi desemnat in data de 17 decembrie.

PREMIUL va fi un articol vestimentar la alegere din urmatoarele 3 :un palton pentru fetite de 4 ani, o salopeta unisex pentru varsta de 1 an, un palton unisex pentru varsta de 2 ani.
Toate cele 3 articole provin de la brandul francez Eponime si sunt confectionate din lana, intarite cu muselina din bumbac , in valoare de 260-310 RON. Brandul Eponime creat în 2006 de catre Fanny Chrétien, a devenit în ultimii ani marca de referinta pentru cadouri pentru copii, sic si elegante. Dedicata exclusiv 0-24 luni/2/4 ani, aceasta linie de haine pentru copii combina perfect eleganta, finetea materialelor si notele diafane de culoare. Rochii din bumbac, maneci captusite din bumbac imprimat, salopete de catifea si raiat, materiale fine, naturale si nobile, toate acestea atent selectate de catre Fanny. Un mix inteligent de estetica si practic. In afara de modelele atragatoare, imbracamintea Eponime este si foarte practica.

Nu uitati in comentariul vostru sa optati pentru unul dintre cele 3 articole.
Succes!