luni, 3 decembrie 2012

Atentie CONCURS


- Tratament cosmetic cu produse din lumea stupului

 -NELI PFEIFFER centru de frumusete si sanatate

Este decembrie, luna cadourilor, asa ca hai sa ne rasfatam!
Eu ador aceasta perioada, cred ca este preferata mea. Imi place ca primesc multe cadouri, dar am o bucurie mare si atunci cand ofer.
La mine aceasta perioada incepe inca din 30 noiembrie cand, odata cu Sfantul Andrei incepe luna cadourilor pentru mine. Nu stiu daca aveti aceasta informatie, dar numele meu complet este Ioana Andrea.
Entuziasmul meu de azi nu este in zadar, pentru ca voi cele care stati in Bucuresti sau in apropiere va puteti bucura de un tratament cosmetic cu produse din lumea stupului .
AICI aveti mai multe detalii despre un astfel de tratament, prin care eu am trecut acum cateva saptamani.

Ce trebuie sa faceti voi?

1. Sa dati LIKE pe facebook paginii APIESTETIC
2. Intr-un comentariu la aceasta postare sa ne raspundeti la intrebarea :
“Ce parere aveti despre cosmetica apicola si de unde ati aflat despre aceasta?”
3.Sa ne lasati la aceasta postare linkul paginii voastre de facebook pentru a va identifica.

Inscrierile se vor face pana la data de 16.decembrie, iar castigatoarea/ castigatorul il vom anunta pe 17.decembrie.

Premiul, cum va spuneam, consta intr-un Tratament Apicol Complet.
Pe scurt etapele principale ale tratamentului apicol sunt:
Curatirea profunda a pielii, realizata cu lapte si tonic pentru curatat, expunere la vapozon, aplicare de masti de tip gomaj sau peeling, realizate din combinatii de miere, polen, pastura
Drenajul cu miere face ca procesul de curatare sa fie complet, profund – pregateste fata pentru celalalte etape ale tratamentului. Tipul de miere folosit este esential si trebuie ales in functie de tipul de ten si de problemele existente.
Masaj cu crema anti-aging, cu rol de activare a circulatiei sanguine, tonifiere, hranire si regenerare a pielii de pe fata, gat si decolteu.
Hidratare de tip iontoforeza cu mix de solutie realizata din miere, laptisor de matca, apilarnil, venin de albine care introduce principiile active direct in derma, de unde trec in circulatia sangvina
Masca complexa, anti-aging, realizata din cocktail apicol, plante si flori pentru hidratarea, hranirea si regenerarea pielii, cu efect astrigent, emolient, calmant, de hranire, hidratare, regenerare, si relaxare psihica. Masca este personalizata in functie de fiecare tip de ten in parte.
Daca stai in Bucuresti nu ezita sa te inscrii la concurs. E simplu si cu putin noroc Craciunul te va prinde extrem de relaxata.
Va pup si va urez succes!

PS: Pagina de facebook este aici : http://www.facebook.com/Apiestetic?ref=ts&fref=ts