joi, 15 noiembrie 2012

Ulei anticelulitic 10 plante - Khadi

secretul tratamentului de frumusete AYURVEDIC

Ayurveda este o medicina naturala provenita din texte fundamentale ale vechii civilizatii din India.
Esenta metodelor terapeutice ayurvedice consta in a mentine sau a restabili un echilibru intre energiile eului fizic si cele ale eului interior.
Pielea nu este considerata un simplu organ care are diferite functii in organism, ci si un loc de manifestare a celor mai mici modificari de ordin mental, fizic si psihic.
In ultimul timp apar tot mai multe boli de piele, fara leac, din cauza stresului. De aceea este necesar ca atunci cand va ingrijiti pielea sa o faceti din toate aceste trei puncte de vedere.
Pentru ca suntem intr-o perioada de post o sa mai scriu , din cand in cand, despre importanta relaxarii menatale in frumusete si chiar " tinerete fara batranete".
Atunci cand am descoperit produsele de la Khadi, mi-am comandat un ulei de par, pentru stimularea cresterii lui, o masca antirid si un sampon pentru scalp cu matreata.
Acum insa mi-am comandat si uleiul anticelulitic, fara sa mai stau mult pe ganduri.
Obisnuiesc sa fac masaj cat pot de des de aceea nu imi lipsesc uleiurile din dulapiorul personal. Si mai ales in aceasta perioada friguroasa, cand pielea sufera, ma ung cu diverse combinatii de uleiuri.
Insa nicio combinatie personala nu este asa de complexa ca uleiul anticelulitic 10 plante de la Khadi.

Descriere
Uleiul anticelulitic cu 10 plante Khadi stimuleaza metabolismul pielii, dizolva grasimile si ajuta la eliminarea toxinelor. Plantele folosite in acest ulei incalzesc pielea imbunatatind circulatia sanguina si limfatica in zonele afectate de celulita. Este un ulei anticelulitic 100% natural pe baza de plate ayurvedice.
Uleiul de mustar ajuta la detoxifierea pielii, iar uleiul de susan hidrateaza si catifeleaza pielea. Nagarmotha activeaza metabolismul celular si dizolva grasimile. Vacha (obligeana) stimuleaza nervii iar Trikatu (tipurile de piper) induce transpiratia care ajuta la eliminarea grasimilor si a toxinelor. Manjistha ajuta la stimularea sistemului limfatic.
Turmeric si Ajwain sunt detergenti puternici. Scortisoara ajuta celelalte plante sa actioneze in straturile cele mai profunde ale epidermei. Uleiul de usturoi imbunatateste circulatia sanguina. Uleiul de sofran ajuta la restabilirea culorii naturale a pielii. Uleiurile esentiale de lamaie si portocale ajuta la combaterea celulitei. Impreuna cu uleiurile esentiale de rozmarin si patchouli, acestea imbunatatesc efectul uleiului anticelulitic cu 10 plante marca Khadi.
Il recomand cu incredere. Utilizati-l seara pe pielea putin umeda. Faceti un usor masaj pe zonele afectate iar apoi cu un prosop uscat si aspru, stergeti riguros zona. Efectele nu vor intarzia sa apara.
Va pup!
AICI gasiti acest produs!