marți, 30 octombrie 2012

Cum ne pregatim tenul pentru poza pe covorul rosu

Atunci cand stiu ca voi pasi pe covorul rosu si toate bliturile aparatelor foto vor fi pe mine, am grija ca inainte cu o zi sa-mi pregatesc tenul.
Machiajul perfect,pentru un astfel de eveniment, este un ten perfect asa ca nu neglijez acest aspect si daca timpul imi permite ma duc sa fac o sedinta de mezoterapie neconventionala ( adica fara ac) la fata.
Mezoterapia fara ace - reprezinta o conceptie terapeutica relativ noua, eficienta, neinvaziva si nedureroasa prin care se introduc in structurile profunde ale tegumentelor diverse substante homeopatice, clasice si vitamine care conduc la imbunatatirea circulatiei sangvine si limfatice.
Principiul de baza il constituie utilizarea unui curent electromagnetic activator al metabolismului pielii.
Penetrarea substantelor active in mezoderm (stratul mijlociu al pielii) este facilitata prin intermediul curentului electromagnetic.
V-am mai scris in trecut despre acest procedeu care inlocuieste cu succes un tratament cosmetic, iar rezultatul este spectaculos.
Acum ca a venit si toamna iar soarele nu mai este atat de puternic, putem sa combinam mezoterapia cu fotoregenerarea prin tehnologia IPL
Aceasta este o metoda neinvaziva de intinerire a pielii si de indepartare a leziunilor cutanate vasculare si pigmentare rezultate din procesul de imbatranire sau din expunerea excesiva la soare, fiind cunoscuta actiunea nociva a acestuia asupra pielii.
Prin aceasta metoda se pot indeparta ridurile fine de la nivelul fetei, cuperoza, telangiectazii la nivel facial si corporal (mai frecvent pe membrele inferioare), leziuni cutanate pigmentare la nivel facial si corporal – efelide (pistrui), lentigo (pete de batranete).
Daca se combina aceste doua procedee veti fi uimite de rezultatul miraculos.
Pielea arata impecabil, ca de bebelus si toate semnele de oboseala sau riduri fine dispar instantaneu.
Merita sa incercati macar o data caci garantez ca veti deveni dependente.
Aveti aici doua interviuri ale Doamnei Doctor Raluca Rosenberg, despre tratamentele corporale, pe care vi le recomand sa le cititi.
Va pup si revin cu alte si alte pregatiri pe care insa le putem face acasa daca vrem sa avem un ten de invidiat.




SALON METAMORPHOSIS STYLE

Adresa: Str. Av. Petre Cretu nr. 74 - demisol, sector 1, Bucuresti (punct de reper Manastirea Casin)
Telefon: 0311.023.754 ; 0724.485.720 ; 0728.836.397