joi, 14 iunie 2012

Jovis Homemade Beauty




Pentru voi cele care folositi doar produse naturale am o veste buna. Magazinul  on-line Organik ( vezi bennerul din dreapta blogului) ne-a adus o noua gama de cosmetice naturale, Jovis .
Dincolo de denumirea comerciala, de marketing si publicitate, Jovis este o marca creata de o mana de oameni, o familie mica dar bine inchegata, pentru care dorinta unei vieti cat mai sanatoase si apropiata de principiile naturii a fost dusa un pas mai departe. Jovis Homemade Beauty are la baza si reflecta  toate ideile despre o viata traita in armonie cu natura, aprecierea si mentinerea traditiei precum si spiritul de respect fata de mediul inconjurator.
 Marca Jovis ne aduce o gama larga de unturi si uleiuri vegetale, plante medicinale si aromatice, uleiuri esentiale, extracte vegetale si multe alte bunatati care vor garanta si sanatatea pe  langa frumusetea pielii tale.

100% NATURAL - Pentru prepararea produselor Jovis se folosesc numai ingrediente naturale, de cea mai buna calitate fara conservanti, coloranti sau arome artificiale! Ingredientele de baza sunt: ulei de măsline si de cocos, unt de shea, cacao sau avocado, ulei de ricin, argile, plante sau produse apicole si uleiuri esentiale naturale...

HANDMADE - Procedeul de realizare a produselor Jovis  este facut in intregime manual, de la combinarea cu grija a ingredientelor, pana la taierea fiecarei bucati de sapun in parte sau impachetarea acesteia. Vrem sa stii ca produsul pe care îl pui pe piele nu vine din bratele reci ale unei masinarii, ci dintr-o mana calda care ii transfera putin din bucuria pe care noi o traim la prepararea lui.

Iata cateva dintre produsele pe care eu mi le-am achizitionat :
-Sapun cu lapte de capra si Namol de Techirghiol - Jovis Homemade Beauty
-Ser facial pentru ten normal, 30 ml - Jovis Homemade Beauty
-Unt de corp spumos Mango, Cocos si Lime, 120 ml - Jovis
-Sapun cu lapte de capra si Laptisor de matca - Jovis Homemade Beauty

Toate aceste produse si chiar mai multe veti gasi AICI
Pupici!