sâmbătă, 16 iunie 2012

 Am incercat epilarea definitiva IPL

La ultima sedinta de mezoterapie doamna Doctor Raluca Rosenberg de la salonul Metamorphosis Style m-a convins sa fac o prima sedinta de epilare definitiva IPL. Zona pe care am zis sa o incerc este axila, mai ales ca este zona cea mai expusa.
Epilarea progresiv-definitiva prin tehnologia IPL este o metoda neinvaziva de indepartare a parului facial si corporal nedorit.
Lumina intens pulsata este o lumina cu spectru larg in comparatie cu laser-ul care este o lumina monocromatica – cu o singura lungime de unda.
In prima faza ti se pun niste ochelari negri de protectie, apoi se da cu un gel transparent zona, iar apoi se "impusca"cu lumina partea care se trateaza.
Doare putin, mai precis te ustura, dar este suportabil, deci nu este nicio problema.
Important este ca  inainte de prima sedinta sa nu te fi epliat cu ceara de cel putin 6 saptamani , iar  in perioada sedintelor este interzisa  epilarea cu ceara, aparat electric sau  penseta. De asemenea, pe parcursul tratamentului este interzisa expunerea la soare, solar sau utilizarea crèmelor autobronzante.
Tocmai de aceea m-am decis sa fac in aceasta perioada doar zona axilei, pt ca sa pot sa stau la plaja cu restul corpului linistita.
Sedintele se fac la un interval de 4-6 saptamani iar numarul sedintelor este in functie de fiecare in parte, acesta variaza, in principal, in functie de zona tratata, tipul pielii, culoarea si grosimea firului de par.
In medie, numarul de sedinte necesar se situeaza intre 6 – 8.
Am ales ca epilarea  definitiva sa mi-o fac la un medic specialist cu peste 15 ani de experienta internationala in domeniu si de aceea am mare incredere ca o sa fie bine totul.
Va astept cu intrebari si chiar pareri despre aceasta metoda de epilare!

SALON METAMORPHOSIS STYLE

Adresa: Str. Av. Petre Cretu nr. 74 - demisol, sector 1, Bucuresti (punct de reper Manastirea Casin)
Telefon: 0311.023.754 ; 0724.485.720 ; 0728.836.397
E-mail: andrea_ross99@yahoo.com