luni, 7 mai 2012

Cum sa avem o piele frumos bronzata


M-ati tot intrebat zilele astea de ce beau atata suc de morcovi.
Ei bine, sucul de morcov are muuult betacaroten , care ne ajuta sa ne pigmentam pielea. Combinat si cu statul  la soare te vei bronza frumos, sanatos si uniform si te va tine bronzul mult si bine.
Acest suc de morcovi este o alternativa sanatoasa la vitaminele cu betacaroten care se gasesc pe piata.
Pentru o piele frumos bronzata eu fac urmatoarele : dus si cu gomaj de 2 ori pe saptamana.  Ma spal cu sapunul natural si hidratant sau  sapun natural exfoliant Camp de maci de la Reveto .
Apoi ma ung cu unt de shea bio nerafinat 100ml - Cosmo Naturel, care are factor de protectie natural foarte ridicat. Aceste produse le gasiti  AICI .
 Stau la soare pana in ora 11:30-12:00, iar dupa fac iar dus in care alternez apa rece cu apa calda si apoi ma ung cu laptele de corp Babaria Rosa Mosqueta iar pe zonele cu tendinta de celulita, crema anticelulitica Babaria Aloe Vera. Aceste creme le gasiti pe www.cosmeticebabaria.ro, la preturi accesibile, iar codul PROMOIOG va aduce o reducere de 10% la comanda.
E necesar sa hraniti bine pielea dupa soare pentru ca acesta o usuca si o face sa-si piarda din fermitate, asa ca dusurile scotiene si cremele hranitoare ajuta enorm de mult.
Va garantez ca dupa acest "tratament" veti avea o piele extrem de fina si frumoasa.
Cat stati la soarea beti muuulta apa.
Daca faceti toate acestea de acum, cand veti merge in concediu veti arata foarte bine. O piele bronzata frumos ne arata cu 5kg mai slabe.
Deci nu mai stati pe ganduri si iesiti in natura la plaja.
Va pup si revin cu noutati despre dieta mea ;)