marți, 28 februarie 2012

Primul atelier de educatie prin teatru - atelier creativ pentru copiii cu varste cuprinse intre 6-10 ani

Revin cu alte date pentru atelierele mele, deoarece inca site-ul e in lucru. Am inceput inscrierile, deci ma gandeam sa va dau ceva mai multe amanunte despre primul atelier.

In primul atelier vom dezvolta o tema, interesanta pentru copii, o tema care ne fascineaza deopotriva si pe cei mari dar si pe cei mici...sistemul solar.
Ideea ne-a venit chiar de la copii, vazandu-i atat de pasionati de acest subiect. Cu totii suntem fascinati de univers si toate intrebarile legate de el.
Avem date stiintifice exacte despre marile planete, dar totusi exista si mult mister.
Atelierul nostru nu este gandit ca o distractie pasiva ci o joaca activa unde  copilul  invata  astronomie.
In program va propunem mai multe tipuri de activitati: jocuri de cunoastere a copiilor, moment plastic interpretat de actori,  descoperirea spatiului cosmic, jocuri diverse si discutii despre fiecare planeta .

Copiii vor primi diverse obiecte de papetarie pentru ca ei sa-si poata construi propria planeta.
La acest atelier copiii, indrumati de noi actorii, vor invata ce inseamna spatiul cosmic, sistemul solar cu planetele lui. Prin jocuri diverse vor invata cum se merge in spatiu.
Cu diverse exercitii de imaginatie vor construi personaje care ar putea trai in spatiu, vor afla diferentele dintre planeta Pamant si restul planetelor si nu in ultimul rand, se vor juca si se vor simti bine.

In partea a doua a intalnirii noastre copiii alaturi de parinti, vor desfasura un atelier creativ, in care isi vor personaliza propria planeta si o vor lua acasa.
Vom organiza la sfarsitul lunii o expozitie, iar cele mai frumoase planete vor fi premiate.

Pentru atelierele din data de 3 si 4 martie grabiti-va, nu putem primi mai mult de 10-12  copii, tocmai ca sa ne ocupam foarte bine de fiecare.
Pretul unui bilet este de 50 de lei.
Cei  care se inscriu pentru atelierele din 3 sau 4 martie vor beneficia de o reducere de 50%
Pentru inscrieri mail: ioanaginghina@yahoo.com
Nr. de tel: 0749419999 Nicoleta Rusu