duminică, 19 septembrie 2010

Casa dulce casa

Am revenit in tara, după 14 zile de filmare , pe meleaguri turcesti. 14 zile de munca pentru unii si doar câteva zile de munca pt alţii mai norocosi ca mine.Pot considera aceasta deplasare un concediu alături de familie ( Alexandru, Ruxandra si bunica Doralina) si colegi. Da, am avut doar 5 secvente de filmat si in rest plaja, baie in Marea Egee si in piscina, somn mâncare, plimbari prin oraşul Bodrum . Nu m-am pus încă pe cântar sa vad dacă se si simte aceasta relaxare de care am avut parte in aceste 2 saptamâni.
Deci ,cum va spuneam de filmari nu am ce sa va povestesc mare lucru, iar ca sa nu va pierd pe voi, cititori ai umilului meu blog nu mă voi apuca sa va impartasesc despre programul meu de somn si plaja. Mai e o zi si o sa vedeţi la ce muncim noi de 2 luni încoace . Va spun sincer ca si eu sunt curioasa sa vad maine primul episod. Sa vad cum se vede ce am filmat pana acum. Scenariul este foarte bun. De data asta o sa vedeţi multă acţiune, peisaje superbe, fete frumoase, costume inedite , colorate, personaje si probleme cu totul si cu totul noi.
Asa... Acum sa trec la partea care mi-a adus aminte de Romania si care a reuşit sa-mi tulbure liniştea si relaxarea acestor zile. Sa încep cu un anume personaj Bogdan Pavelescu, care a scris undeva pe un site sau asa ceva , ca ştie el sigur din surse MediaPro ca subsemnata a călcat stramb in timp ce era cu Alexandru Papadopol , soţul. Adulterul, căci asa s-ar numi treaba asta , a fost făcut cu nimeni altul decât colegul Augustin Viziru. Ei acum ce sa zic... Când exact domnule Pavelescu? Când m-am maritat cu Alexandru eram Putin gravida, sarcina pe care am pierdut-o in săptămâna 22. Apoi au urmat saptamâni de recuperare fizica, dar mai ales psihica, urmată de luni in care am fost supusa unor analize; după a urmat cea de a doua sarcina, urmată de naştere, alaptat si tot ceea ce implica un nou născut . In prezent fetiţa noastră Ruxandra are 2 ani si o luna iar nou 3 ani si 7 luni de căsnicie , plini cu peripetii. Probabil ca mă considera aceste surse o femeie de o calitate indoielnica de cred ca in acest timp mie mi-a mai ars de agatat colegi de platou, chiar sub ochii sotului, coleg si el cu mine.
Oricum vreau sa-i multumesc Domnului Pavelescu pentru publicitatea pe care probabil ca a vrut sa mi-o facă, dar nu era nevoie. De luni 20 Septembrie apar pe postul AcasaTv de luni pana joi la 20:30 in noua Telenovela" Iubire si Onoare".
O alta aparitie am avut in revista SPY in care am fost surprinsa de Paparazzi , alături de colega Nicoleta Luciu făcând cumpărături dintr-un en-gros care nu era pe placul" jurnalistului". Se pare ca modestia nu mai e la moda si toţi cei ce aparem la TV trebuie sa ne imbracam de la Mall. Eu una mi-am cumpărat sosete si dress-uri groase pt filmari grele si friguroase ce va sa vina. Nu asta are importantă ci faptul ca acum 2 ani am văzut nişte poze de acelaşi gen cu nimeni alta decât Demi Moore. Actrita era îmbrăcată intr-un tricou kaki măsura xl si nişte pantaloni army la fel de largi. Textul atasat pozelor era ceva de genul: "câtă modestie la vedetele de peste ocean , iar ale noastre vedete nu ştiu cum sa facă sa-si mai etaleze hainele si accesoriile lor de firma"... No comment...
Si ca sa închei intr-o nota comica , o sa scriu despre ştirea apărută on line " iepurasul Ioana îşi vinde apartamentul", ştire adevarata dealtfel dar au trecut atatia ani de când cu apariţia mea in Playboy ca era mai corect " iepuroaica îşi vinde apartamentul" dat fiind statutul la care mă aflu acum.
Acestea fiind zise, va astept sa va daţi si voi cu părerea si sa comentam împreuna . Nu am ajuns încă la calculator sa scriu si eu ca omu'si sa postez si nişte poze din Turcia, făcute bineinteles cu aparatul foto personal dar undeva săptămâna viitoare va promit ca ori aici ori pe facebook voi pune si poze . Mai vreau sa îmi cer scuze pt eventualele greşeli pe care le-am făcut . Scriu de pe iphone si e destul de greu de recitit si corectat asa ca mă risc si îl postez asa.
Revin zilele următoare sa comentam " Iubire si Onoare" pe care vi-l recomand din suflet de mâine la 20:30 pe AcasaTv. Am emoţii....

14 comentarii:

  1. parca nu mai are voie lumea sa mearga la cumparaturi!! si ce daca sunt vedete?ei nu sunt oameni?

    paparazzi se imbraca numai de la milano,la naiba!

    RăspundețiȘtergere
  2. paparazzi poarta numai Versace si Dolce&Gabana ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. abia astept maine :X:X
    in sf. incepe "Iubire si onoare"

    RăspundețiȘtergere
  4. Fiind persoana publica, astfel de news sunt inerente. Si apoi din punct de vedere mediatic, o stire despre fapte bune nu e o stire, nu incita, nu face rating. E dureros sa se mediatizeze mai mult stirile negative, iar proiectele la care muncesti din greu sa fie uneori trecute cu vederea. Dar, pana la urma, conteaza ce stii tu si familia ta. Restul e... reclama pe care ti-o fac jurnalistii, aducandu-te, in mod gratuit, in atentia publicului. Al Capone a platit de-a lungul "carierei" sale un jurnalist care sa-l ponegreasca in toate ziarele vremii. De ce? Ca sa se stie despre el, sa i se duca vestea. Daca unii jurnalisti, ca acest domn Pavelescu iti fac reclama gratuit, fie ea si reclama negativa, tot ce poti face este sa o folosesti mediatic in favoarea ta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dumnezeule!:). Ipocrizia este un sport national - daca faci cumparaturi in en gros nu este bine, daca faci cumparaturi in mall iar nu este bine pentru ca nu esti modest! In fine cred ca trebuie sa incerci sa nu te enervezi pentru ca la noi un articol trebuie sa fie cat mai penibil si mai senzational ca sa fie publicat!:)Turcia sounds great!

    RăspundețiȘtergere
  6. Din pacate am dat si eu peste articolele acestui Bogdan Pavelescu, si draga Ioana, sa stii ca acest individ nu e este decat un student, care nici macar nu si-a terminat inca facultatea si care vrea sa "gaseasca" senzationalul acolo unde nu e. Mi-am permis sa ii scriu si eu cateva si sa ii spun asa prieteneste ca daca la inceput de cariera jurnalistica incepe cu minciuni...nu va ajunge departe. Stai linistita, ca o stire asa trasa de par precum e asta nu va fi remarcata de nimeni, din contra. Mi-a placut foarte mult de tine asta seara in serial. Ai jucat excelent! Esti foarte frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  7. "Birthdays are nature's way of telling us to eat more cake".(Unknown author)

    La multi ani! Sa fii fericita si mereu cu zambetul pe buze!

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani! Sa fii fericita si sa-ti dea Dumnezeu putere de munca sa ne bucuri inca 100 de ani cu proiectele tale! Te pup dulce

    RăspundețiȘtergere
  9. @ maitrey habar nu aveam ca individul e student... Probabil ca vrea sa lucreze la "Libertatea " si a vrut sa se facă remarcat. Ei dacă e tânăr aspirant sa-l ajutam si pe el sa crească mare si sa-l iertam... Pup
    va multumesc pt urarile de Ziua mea :).
    Vreau sa scriu ceva nou pe blog si nu îmi merge netul. Sper ca pana mâine seara sa meargă si sa va scriu lucruri despre oamenii minunati din spatele telenovelei. Pup

    RăspundețiȘtergere
  10. esti superba..esti deosebita si ce este mai important este ca nu ai fitze de vedeta,Doamneee ma bucur ca existi,intru mereu sa vad ce-ai mai scris..te urmaresc cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  11. http://manifest2011.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  12. esti foarte frumoasa si te admir pt ca te descurci cu copii si cu filmarila sicu casa:*:*:*

    RăspundețiȘtergere