joi, 21 martie 2013

Hai sa ne distram si weekendul acesta



Maria Montessori a observat că, până la vârstă de 6 ani, orice copil dispune de o inteligenţă diferită de cea a adultului. Maria Montessori a numit-o „MINTE ABSORBANTĂ”.
În timp ce adultul acumulează conştient informaţii prin intermediul inteligenţei voluntare, copilul „absoarbe” în mod inconştient din mediul în care trăieşte, fără nici un fel de efort sau oboseală
Joaca senzoriala este importanta pentru copii, chiar si pentru cei sub un an.
Sub supravegherea parintilor cei mici pot explora, iar  aceasta poate fi linistitoare pentru copilasi, mai ales in perioade agitate, cand sunt bolnavi sau nervosi.
Folosita si de noi la atelierele MiniArtShow, coca din aluat sarat se transforma usor in material de modelat. Pentru coca de modelat se pregatesc urmatoarele ingrediente:
2 cesti de faina
1 ceasca de sare
2 linguri de ulei
2 cesti de apa
culori tempera
Se amesteca si se lasa copilasul sa modeleze orice forma va dori. Este foarte utila atunci cand doriti sa-i invatati pe copii sa invete formele geometrice si echivalentul spatial al acestora (sfera, cilindru etc.)
Noi insa nu ne vom opri aici. Dupa ce vom prepara reteta, vom face cei mai frumosi  ghiocei si nu numai.  Vom aduce primavara, pictand cu acuarele colorate in verde, galben si alb.
Vino cu cel mic la atelierul de creatie " PRIMII GHIOCEI" din data de 24.03 ora 11:00 si iti promitem distractie pe cinste.
Intr-un spatiu relaxant poti imbina utilul cu placutul.
Parintii pot savura in liniste o cafea, ceai sau alte bauturi racoritoare iar copiii se vor bucura de un atelier creativ.
Daca ai un copil cu varsta cuprinsa intre 1 si 8 ani vino samnata si duminica la Hobby Cafe, in Negustori 34 ca sa petreci timp de calitate cu copilul tau.
Sambata voi sustine atelierul de educatie perin teatru 0-3 ani "PRIVESTE SI DESCOPERA" de la ora 10:00 si 11:30.
Eu te astept cu drag!
www.miniartshow.ro
Inscrieri: miniartshow@yahoo.com
0749419999