vineri, 21 decembrie 2012

Atentie 50% REDUCERE la Metamorphosis Style


Pentru ca se apropie sarbatorile si nu vreau sa ma prinda nepregatita, am facut saptamana aceasta o vizita la salonul de infrumusetare Metamorphosis Style pentru o sedinta de mezoterapie neconventionala . Fac asta cam o data pe luna.
Insa cand am ajuns acolo am vazut o oferta care nu ar trebui ignorata pentru cine este interesat.
50% REDUCERE PANA IN 28.DECEMBRIE 2012 , la 
AQUALIFT - GEL HIDROFILIC - SOLUTIA INOVATOARE CU EFECT INDELUNGAT PENTRU AUGMENTAREA / MARIREA BUZELOR & UMPLEREA SANTURILOR NAZO-LABIALE
STERIL - NON-TOXIC - APIROGENIC - BIOCOMPATIBIL.
Suna destul de interesant si bineinteles ca  am intrebat despre ce este vorba si ce este AQUALIFT?

Este o substanta relativ noua desi mult folosita deja in Europa si, in special, in Asia, pentru remodelarea faciala si corporala - ex. marirea sanilor, corectarea asimetriilor sanilor si la nivel facial : remodelarea barbiei, nasului, marirea
buzelor si umplerea ridurilor.
Doamna Doctor Raluca Rosenberg a aflat multe lucruri interesante despre aceasta substanta "Aqualift" atunci cand a participat la Cosmoprof Asia, Hong Kong .
Astfel ca la Metamorphosis Style  veti gasi de saptamana aceasta AQUALIFT deoarece ofera numeroase avantaje comparativ cu fillerele deja cunoscute, unul dintre acestea fiind durata prelungita a efectului.
Momentan se gaseste doar pentru  marirea buzelor si umplerea santului nazo-labial.
Asa ca voi cele interesate nu ratati aceasta oferta de la Metamorphosis Style si programati-va pana in data de 28 dec. la o sedinta.

Contact:
Str. Av. Petre Cretu nr. 74 - demisol, sector 1, Bucuresti ( Manastirea Casin)
0311.023.754 ; 0724.485.720
andrea_ross99@yahoo.com
www.metamorphosisstyle.com