marți, 20 martie 2012

Tratament dermatocosmetic

Din cauza ca nu am mai fost de foarte  mult timp  la un tratament cosmetic, fata mea era cam incarcata de puncte negre si albe.
O colega de la teatru, Ani, mi-a recomandat sa-i fac o vizita domnului doctor Radu Pitulea, pentru un tratament dermatocosmetic.
Inainte de a-i urma sfatul m-am uitat pe internet sa vad daca gasesc ceva despre acest doctor si am aflat ca Dr. Radu Pitulea  este singurul  specialist barbat in cosmetica estetica din Romania. Absolvent al UMF Bucuresti - sectia kinetoterapie,  Dr Radu Pitulea este un binecunoscut specialist in tratarea tenului cu probleme si in tratamentele corporale speciale. 
Astfel ca m-am dus la cabinetul din Nicolae Tonitza nr:11, et:3, ap: 10, un cabinet cochet, unde am fost primita cu caldura si aproape instantaneu, m-am simtit ca acasa.
Am fost trimisa urgent la baie unde m-am spalat pe maini, iar apoi cu un alt sapun pe fata ( nu eram machiata). 
Bineinteles ca obsedata cum sunt l-am intrebat pe domnul doctor pas cu pas ce imi face, asa ca mi-a explicat ca mi-a indepartat stratul hidrolipidic protector cu un sapun special pentru ten gras.
Apoi a urmat extractia de comedoane, cam dureroasa ce e drept, dar atat de necesara. Sunt unele puncte de grasime de care nu putem scapa altfel, deci mergem pe sloganul :" baba sufera la frumusete" .
A urmat apoi o masca stimulatoare a metabolismului celular- masca Phytopeeling -  Juliette Armand
De la aceasta masca am avut mai toata ziua mici intepaturi pe fata, absolut normale, despre care am fost avertizata asa ca nu mi-am facut nicio problema.
Apoi mi-a fost aplicata alta masca cu  6% acid  glycolic si extract din seminte de in pentru regenerare si hidratare.
Peste aceasta masca am fost impachetata cu folie alimentara, pentru a intra produsul mai bine in piele. Mi-a prins foarte bine acest lucru pentru ca nu am mai putut vorbi timp de 15 minute cat am stat cu aceasta masca si astfel am facut si eu o mica pauza vocala.
Apoi mi-a aplicat un ser de ochi cu iniferina, extract de lipitori si matrixyl.
Pentru restul fetei mi-a dat cu acid hialuronic filler care contine trei tipuri de acid hialuronic de greutate moleculara diferita pentru refacerea depozitelor de apa din tesut.
Acesta mai avea in compozitie si ulei de macademia si  avocado.
In final un gel cu factor de protectie 30 de care m-am indragosit instanataneu, pentru ca nu era gras si mi l-am si cumparat, mai ales ca de acum inainte factorul de protectie este mai mult decat necesar.
Desi venisem cu fondul de ten la mine, pentru a ma machia dupa tratamentul cosmetic, nu a fost nevoie. Fata imi arata luminoasa, fara semne sau puncte rosii, asa ca am plecat linistita fara  nimic pe fata.
Produsele folosite au fost  Juliette Armand si bineinteles ca mi-am achizitionat si eu cateva dintre ele, iar domnul dr Radu Pitulea, mi-a recomandat si niste analize, dar despre asta va scriu data viitoare.
Va pup cu drag!

PS: Pentru programari: 0745136333