miercuri, 14 martie 2012

SLA- Paris Collection Bio

In acest weekend, mai precis sambata seara am fost invitata sa ma las pe mana Biancai, make-up artist, care sa-mi faca un machiaj  100% natural.
Produsele sunt SLA-Paris Collection Bio, o gama noua naturala, bio, se pare ca singura gamă bio de produse profesionale de make-up din lume.

Cu 20 de ani de experienţă în domeniul frumuseţii, SLA Paris este primul şi singurul brand profesional de make-up în portofoliul căruia se găseşte o colecţie BIO atestată ECOCERT şi Cosmebio. Aceste certificate reprezintă dovada calităţii şi garanţia că produsele sunt fabricate conform normelor cosmetice atît din punct de vedere biologic, cît şi ecologic.
Dintr-un total de 100 de ingrediente folosite de SLA pentru gama de produse BIO, minim 95% sunt de origine naturală, minim 10% provin din agricultura ecologică şi un total de 95% provin din agricultura biologică. Produsele colecţiei BIO nu sunt testate pe animale, nu conţin parabeni sau phenoxitanoli şi nici conservanţi din industria petrochimică.
Principalul ingredient folosit de SLA pentru gama BIO este untul de Shea, iar produsele au în compoziţie şi ulei vegetal de Macadamia, baobab, migdale, susan, ulei de sambure de caisă şi de argan, pudră de orez 100% naturală, îmbogăţită cu antioxidanţi vitamina B, pulbere de bambus, ceară Carnauba şi multe altele.
Colecţia SLA BIO cuprinde produse profesionale pentru ten, ochi şi buze: bază premachiaj, fond de ten bio, anticearcăn bio, pudră de orez, pudră minerală, pudră bronzantă, fard soft bio, mascara, eye liner, balsam, rouge şi gloss.
Produsele sunt disponibile deocamdată la Beauty Make-Up Artistry, şcoala de make-up din Strada Emanoil Porumbaru, nr. 58, Sector 1, Bucureşti.

O sa va mai scriu despre aceste produse dupa ce testez cateva dintre ele, cu impresii personale si exacte despre fiecare produs achizitionat in parte.

Va pupicesc.