miercuri, 15 februarie 2012

Ser pentru o piele mai ferma






Pentru ca va vad tot mai preocupate de ingrijirea home-made va propun o combinatie de vitamine si uleiuri, simpla si usor de facut, care va da stralucire pielii, o va tonifia si o va hrani in profunzime.
Acest ser, cum l-am numit eu, este pentru persoanele trecute de 30 de ani.
Totusi, voi cele care ati nascut sau vreti sa slabiti si vreti sa va tonifiati zona bustului si a gatului folositi-l. Este ideal pentru aceasta zona, chiar daca unele dintre  voi inca alaptati.
Va ajuta enorm ca  bustul  vostru sa revina la forma initiala fara prea multe modificari. Totul este sa fiti consecvente si sa va dati zilnic, inainte de a aplica alta crema.

Ingredientele:

- ulei de margarete  bellis;
-ulei de germeni de grau;
- ulei de smochin de barbaria;
-vitamina E
- coenzima Q 10.

Pentru 50ml aveti nevoie de  15ml  ulei de margarete, 10ml ulei de germeni de grau, 20ml ulei de smochin de barbaria, 20 de picaturi de coenzima Q10 si  10 picaturi de vitamina E.
Se adauga componentele rand pe rand, se amesteca cu o spatula de lemn si se lasa la sinergizare 24-48 de ore.

Pentru fata si zona ochilor se aplica seara, sub crema de noapte   2-3 picaturi in functie de cat de gras este tenul. Se maseaza bine pana intra in piele, iar apoi se aplica crema.
Pentru zona decolteului si a bustului se pune o cantitate mai mare, se maseaza zona ferm cu miscari circulare. Se mai poate aplica o alta crema peste sau se lasa asa, sa actioneze peste noapte.
 Produsele le gasiti AICI

Daca mai aveti intrebari va astept cu mare drag ca de fiecare data! Pup

PS: Uleiuri de buna calitate gasiti si pe www.veganlife.ro, iar in luna februarie codul: FEB12VLIG5 va aduce o reducere de 5%.

Pe mine ma gasiti si AICI