vineri, 28 octombrie 2011

Revenirea dupa detoxifiere:

In primul rând va recomand ca aceasta revenire sa fie un mod de viața, sa ramaneti la el si sa invatati si pe alții sa manance corect. Poate asa nu vom mai auzi de oameni bolnavi.
Deci, pentru cele care vor sa mai slabeasca pot continua cu cura de lichide, sucuri de fructe, de legume si supe crema de legume, dar fără grăsime adăugată. Când v-ati hotărât la ce greutate vreți sa stagnati, atunci mergeți pe inca o zi doua poate chiar 3 cu aceasta dieta: dimineața fructe, sau suc de fructe, sau suc de legume, nu le combinati. Apoi la pranz nuci, alune, migdale un pumn cu miere si un fruct, iar seara la fel.
Apoi dupa aceste trei zile, sanatos ar fi ca dimineața sa ramaneti cu smoothie -ul de fructe, legume, verzituri, pentru toată viața, pranz salate sau supe, ciorbe, gratar apoi seara la fel.
Se mai pot mânca paste integrale cu legume sau sos de rosii, diferite combinatii de sufleuri, combinatii de legume brânză , ou...
Dar nu exagerati cu mancatul, in fiecare zi introduceti câte o masa solida. Va dau exemplu clar:

-3 zile introduceti alune, migdale, caju cu miere;
-3 zile salate fără carne, dar cu dressing de ulei si otet;
-3 zile introduceti pastele cu legume;
-3 zile introduceti sufleurile;
-3 zile carne, sub forma de ciorba mai întâi si apoi grătar si alte combinatii...

CANTARITI-VA si dacă vedeți ca ati pus 500g mai tineti o zi doua doar cu lichide.
Doar de voi depinde sa va mentineti greutatea dorita!!!

De exemplu dacă ati facut azi un exces culinar, a doua zi beti multă apa si multe smoothie-uri si cam atât, altfel nu lăsați corpul sa se odihneasca si va face depozite pt ca nu are timp sa digere tot ceea ce ii dați voi.
Sper ca ati înțeles cum sta treaba si dacă mai aveți întrebări, sunt aici sa va răspund.

Nu uitati orice întrebare aveți, tot timpul sa o scrieti la ultima postare sau AICI