joi, 29 septembrie 2011

Festivalul internațional de teatru pentru copii " 100, 1000, 1000000 de Povesti"

De sâmbăta 1 Octombrie incepe festivalul internațional de teatru pentru cei mici.
E un eveniment care, din punctul meu de vedere, nu trebuie ratat de cei mari pentru cei mici.
Va vorbesc aici in primul rând in calitate de mama, dar si de actrita a teatrului gazda, Teatrul Ion Creangă, București.
Nu exista copii prea mici pentru acest festival. Avem in cadrul festivalului chiar si spectacole pentru copiii de 0-3 ani, spectacole care au un mare succes chiar si la bebelusii de 5-18 luni.
Ruxandra mea, le-a văzut cam pe toate si a fost extrem de atenta, prezenta si plăcut impresionata de acest gen de spectacol.
Chiar daca a depășit vârsta de 3 ani, miercuri seara de la 19 o voi duce la un nou spectacol de 0-3 ani, "Alb si Negru".
E un spectacol de mișcare, foarte sugestiv cu multe elemente in alb si negru. Copiii se vor putea juca cu recuzita spectacolului dupa ce va fi folosită de actori. Nu va imbracati frumos la acest spectacol pentru ca ne vom juca cu faina...

Va invit cu mare drag la o noua premiera a teatrului Ion Creangă, unde voi juca si eu.
E un spectacol de mișcare, un experiment speram noi fericit, care va prinde la public. Spectacolul se numește "Carabusii", in regia lui Cornel Todea si se va juca in premiera, sâmbăta la ora 11, la sala Rapsodia, de pe Lipscani.

Pe site-ul teatrului veți găsi programul festivalului, cat si amănunte despre fiecare spectacol.