sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Lux& Ethical

Pentru ca încă sunt in concediu si pentru ca pe 7 ianuarie  a fost ziua mea, mi-am permis un ultim rasfat, sa merg la doamna doctor Catalina Golea, la o evaluare a fetei. Bineinteles ca mi-am cumpărat si cremele recomandate de ea, creme si uleiuri bio, pe care le-am mai folosit si cu care mă înţeleg foarte bine.
Pe Doamna Doctor am descoperit-o acum un an, la targul de Craciun de la Carturesti de anul trecut. Un târg al carei fan sunt si  de la care nu am lipsit nici in acest an. Acolo printre produsele bio, am găsit-o si pe ea, un om cald, vesel si bland pe care îl vedeam prima data, dar cu care am vorbit neintrerupt 2-3 ore. Atunci mi-a făcut o prima evaluare a tenului, care era mai sensibil, putin deshidratat si cu un mic exces de sebum. Mi-a recomandat atunci uleiul de Argan, prima data când am auzit de acest ulei, si normal si diferite alte creme. Va marturisesc sincer ca mă înţeleg  foarte bine cu aceste creme, deşi am un ten mai pretentios.  
Acum, dupa un an de zile, stau mult mai bine. 
Produsele se numesc Lux & Ethical si cred ca se pot comanda si on-line, cred, pe www.luxandethical.ro.
Mie mi-a recomandat: uleiul de argan, pe care îl ador, crema cu fito-nutrienti si untul de karite. Mi-am mai luat eu asa ca nu m-am putut abtine, o apa de trandafiri, divina, o masca de argila neagră si una de baobab.
Asta este un alt secret pe care nu am vrut sa-l ţin doar pentru mine. 
 
Toate trebuie sa fim frumoase .

10 comentarii:

  1. buna ioana , un rasfat e bine venit ptr noi fetele , produsele specificate de tine sunt f . bune ma refeream la continutul lor uleiul de argan e nemaipomenit , de asemenea imi place sa-l sa-l adaug la parul proaspat spalat. mirosul e placut si parul straluceste.sper sa le enjoy si sa te multumesti de ele . LOVE , MARA.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu eu le folosesc cel putin o data pe an. Le mai schimb ce e drept, dar apoi revin vinovata la ele.

    RăspundețiȘtergere
  3. buna , crezi ca e bine sa schimbi produsele in general sau sa ramai cu un produs o anumita perioada de timp? ma refer la crema de fata, sampon etc. mama "ma cearta " daca ma plang de o fata plina de acnee spunandu-mi ca sunt de la cremele pe care le schimb f des, eu in schimb dau vina pe alimentele proaste , imi place'" to cheat sometimes". parerea ta ?......multumesc. love , MARA.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Ioana!!~~La multi ani!!!Cati ani implinesti??....Esti foarte draguta si iti multumim ca ne sci.Auzi,imi poti spune si mie cand incepe al doilea sezon din Iubire si onoare??Eu am vazut ca incepe pe 24 ianuarie,dar am auzit ca incepe pe 10 ianuarie,sincer m-am gandit ca ar fi mai bine sa te intreb pe tine,deoarece tu sti mai bine:)...Multumesc
    Alexandra

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Mara, e bine dacă ai găsit un produs care itiface bine sa ramai la el, măcar 6 luni, doar sa schimbi după nevoie din aceiasi gama, cremele. Eu in schimb fac La fel ca tine. Eu îţi recomand sa mergi la un dermatolog bun sa-ţi recomande el exact ce ai nevoie. Pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga Alexandra azi încep si eu filmările si aflu exact, dar cred ca începe abia pe 24.pup

    RăspundețiȘtergere
  7. buna . multumesc mult ! sa ai o zi faina ! love MARA

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc mult ioana:)...Abia astept sa inceapa.O zi frumoasa!:*

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna Ioana. Ma bucur ca ai revenit pe blog, mi-era dor de tine! Am nevoie de un sfat.. Cand ai fost pe bancile facultatii cum reuseai sa inveti si sa citesti carti intregi? Care erau regulile tale, cum iti organizeai timpul? Cateva sfaturi mi-ar fi de folos.Am intrat un pic in panica. Peste cateva zile am primul meu examen la facultate si sunt un pic agitata..Am citit si invatat pe parcursul semestrului dar daca ceva se intampla mi-ar placea sa schimb tactica poate va fi altfel.O seara placuta. te pup

    RăspundețiȘtergere
  10. Iubita mea, ce mai ştiu eu de vremurile alea? Plus ca noi La Actorie nu invatam asa mult, doar repetam foarte mult. Trebuie sa te concentrezi mai mult pe citit in aceasta perioada. Somn mâncare si citit. Bafta multă !

    RăspundețiȘtergere