joi, 9 decembrie 2010

Drept la replica

Ieri, colegii de platou mi-au spus ca am apărut in revista CIAO... Am cumpărat-o... Mai omule cum sa dai asa o poza cu mine, dar pe cine interesa asa o poza.
Nimeni nu poate arata bine intr-o astfel de poza. Iar comparatia cu pictorialul din Playboy chiar nu are sens. Pe lângă faptul ca şedinţa a avut loc acum 5 ani, contextul era cu totul si cu totul altfel. Eu, undeva in frumoasa Grecie, machiata, aranjata, pusă in tot felul de pozitii care mai de care mai provocatoare . Iar acum mă aflam in tristul Bucuresti, după multă alergatura cu copilu' si aplecandu-mă după o jucarie. E corect asa?
Dacă tot eşti trist, si ţi se pare nedrept sa vezi si sa scrii despre fundul meu care, apropo, e la fel de mare ca si atunci,tot timpul am stat " bine" la capitolul acesta, atunci nu-l mai poza.
Trăim intr-o tara liberă, cel putin teoretic. Poti opta. Crezi ca eu am ştiut ca tu esti acolo. Pai dacă ştiam, stateam si eu frumos ca la poza, cambrata si cu burta supta, asa ca pe vremuri.
Mă rog, nu asta contează. Important e ca încă mă mai urmăresc paparazzi, pentru ca la atâtea vedete pe metru pătrat e si greu sa-ţi mai faci loc in paginile revistelor.
Îmi cer iertare cititoarelor mele de blog, ştiu ca asteptau poate un altfel de postare, dar nu m-am putut abtine, la un mic drept la replica. Promit sa revin la ale noastre de data viitoare...

Va pup dulce!

20 de comentarii:

  1. Ar trebui sa te distreze,nu sa te necajesti.Eu nu cumpar astfel de ziare si nu stiu despre ce-i vorba, decat din cele povestite de tine.Daca stateai bine sa dai in poza,atunci nu mai apareai in ziar si nu mai era stire.Exact cu "spatele"trebuie sa-i tratezi,caci din pacate o cam merita.Bine ca ai fund,era problema si daca nu aveai.Hi,hi,hi.Te pup si in special pe cea mica.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu blogul il consider ca un mic refugiu deci nu trebuie sa`ti ceri scuze pentru ca ai scris asa ceva! Mi se pare normal sa scrii, noi suntem aici ca sa citim si ca sa te ascultam nu numai sa asteptam sfaturi de la tine. Ca inainte de a fi o astrita esti o femeie si meriti sa fii ascultata oricand este nevoie. Eu nu prea citesc reviste, nu le cumpar ca ar insemna sa fac vanzare la niste oameni care nu au ce face si scriu barfe neadevarate despre multi!Nu stiu despre ce poza e vorb dar asta nu conteaza pentru ca esti o persoana populara si noi te iubim oricum! Te pup. A ta Iulia:*

    RăspundețiȘtergere
  3. actrita*. Ma scuzi pentru greseala:)!

    RăspundețiȘtergere
  4. BUNA IOANA! NU-I MAI BAGA IN SEAMA PE TOTI INVIDIOSII. MIE PERSONAL IMI PLACI MULT, SI CA ASPECT FIZIC, DAR SI CA ACTRITA. AI UN FUND F FRUMOS. TE ADMIR MULT. TE PUP DULCE SI ITI UREZ CA TOATE VISELE PE CARE LE AI TU SA DEVINA REALITATI.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Ioana,
    Nu mai da atentie unor asemenea lucruri.Presupun ca este foarte greu sa faci lucrul acesta,dar gandeste-te ca noi cu totii te apreciem pentru ceea ce esti,ceea ce faci si ceea ce gandesti.Mi se pare o tampenie ca vazand asemenea poze noi sa nu te mai apreciem.
    Cred ca tie ti se pare destul de jenant,dar jenant ar trebui sa fie pentru cel ce a facut si a publicat astfel de poze doar pentru a parea rotund.
    Capul sus pentru ca esti o femeie frumoasa,eleganta si stilata.
    Mult noroc in continuare!

    O zi cat mai buna!

    RăspundețiȘtergere
  6. AM VAZUT DIN CANCAN CA AI SI TU BLOG SI AM INTRAT DE CURIOZITATE!SINCER,TU PT CE TI-AI MAI FACUT ASA CEVA?EU STIU CA VEDETELE ISI FAC DAR NU ERA CAZUL LA TINE...SINCER SI FARA SUPARARE!NU IMI PLACI CA FEMEIE PT CA NU VAD NIMIC DEOSEBIT LA TINE ..NICI CA ACTOR...NICI CA NIMIC!POATE TE DERANJEAZA DAR PT CE ITI TREBUIA TIE BLOG?...ASA CA ITI DAU UN SFAT VEZI-TI DE FAMILIE FRATE CA ESTI MAMA SI TU!

    RăspundețiȘtergere
  7. super tare raspunsul tau, ioana! esti o femeie adevarata: stii sa te autoironizezi, esti cu picioarele pe pamant si "mustrarea" ta adresata paparazzilor, cu zambetul pe buze, a fost exact ce trebuia, ca in reclama aia la bauturi tonice - "un pic mai intepator!"

    sunt fana a blogului, m-ai cucerit cu postul asta! imi place tonul sincer si personal, pt asta te citesc. nici retetele de frumusete nu strica, insa e doldora internetul de ele. inside-urile astea din viata ta, pe de alta parte, sunt savuroase!

    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Catre Aninim 10 decembrie 2010, 03:34 :ia mai tacati gura,tineti parerile acasa pentru tine,nu iti place blogul sau ideea respectiva nu intra si nu da batai de cap altora.Ioana e o femeie nemaipomenita,o actrita de nota 10+ ,si o mamica de nota 100!!!pupici Ioanei... Cristina.

    RăspundețiȘtergere
  9. Credeti ca se merita sa discutati asa aprins intre voi pe blogul Ioanei? Nu cred! Cine lasa comentarii aiurea nu trebuie bagati in seama! Si acum fac referire la persoanele care nu`i place de Ioana sau oricare alta persoan, fie actrita, fie cantareata, etc. Nu mai cititi bloguri, articole din ziar sau revista, etc daca nu va place de persoana respectiva. Si nu va mai irositi timpul degeaba lasand comentarii de genul. Mai ales ca nu aveti tupeul sa va scrieti numele.. Si sigur Ioana nu are nevoie de sfatul tau, ca ea stie perfect sa fie si mama si sotie..

    RăspundețiȘtergere
  10. Pfffff.Am gresit numele.Articolul de mai sus e scris de mine, de Iulia! Ma gandeam la altceva cand am scris numele! ..Pup pentru Ioana

    RăspundețiȘtergere
  11. arati FOARTE bine. chiar si in poza in care te aplecai dupa jucarie..chiar nu mi s pare ca e ceva in neregula cu fundul tau :) o viata frumoasa alaturi de familie iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  12. poza ???????????nici nu am vazut-o ca nu am cum si nici nu conteaza !!!! machiata , nemachiata .... totul e sa te simti bine in orice postura .... numai bine ... love , MARA

    RăspundețiȘtergere
  13. Draga Ioana,

    Nu sunt o persoana publica dar sa zicem ca iti inteleg indignarea.

    Nu stiu daca sa ii spun sfat sau parere dar ar trebui sa ii ignori, total!

    Noi trebuie sa gandim pozitiv, sa zambim, sa profitam de micile bucurii ale vietii iar cand apare cate un articol de genul articolului din Ciao, sa zambim si mai tare gandindu-ne ca cei care scriu astfel de articole si se agata de astfel de poze au dat deja in penibil.

    Acum, off-topic, :) care sunt sfaturile tale pentru o viitoare mamica ( care este acum in primul trimestru de sarcina ).

    O seara frumoasa,

    Ioana

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna Ioana!!!Eu stiu ca orasul tsau natal este Sibiu...ei bine nu stiu sigur daca e adevarat,dar totusi as vrea sa stiu:D
    Si in legatura cu acea ppoza,nici eu nu stun de acord cu asta,dar asta e...hai sa ne gandim la ceva mai frumos:):*
    Cum mai e pe la filmari??banuiesc ca munciti din grau,dar chiar faceti o treaba foarte buna,chiar este o telenovela superba,felicitaei!!!:*
    TE pup dulce si astept sa ne mai scri!!!:*
    Cu mult drag,
    Alexandra

    RăspundețiȘtergere
  15. sunt*,greu*,felicitari*
    ma scuzati....m-am grabit umpic:D

    RăspundețiȘtergere
  16. mai anonim de la de la 03:34 daca nu iti place de ioana cine iti cere parerea si ce cauti pe acest blog? sau am impresia ca esti frustrat/frustrata ca atata lume o iubeste pe ioana?

    RăspundețiȘtergere
  17. Va multumesc mult tuturor celor care mi-ati scris. Pentru mine chiar contează.
    Motivul pentru care am început sa fac postarile despre îngrijire, a fost faptul ca eu am experimentat si experimente pe mine o grămadă de chestii citite, de pe Internet sau din cărţi. Eu una cred ca e important sa ştii si rezultatul unor articole sau sfaturi date de unii sau alţii mai mult sau mai putin avizati.
    Am obesrvat ca sunt întrebata de aceste lucruri de apropiaţi, prieteni, colegi care mă ştiu obedata de îngrijirea corporală. Asa ca voi continua sa va mai dau sfaturi si poate ca trebuiesc inserate si alt gen de postari printre ele.
    Va multumesc mult si pentru sfaturi si pentru idei, chiar aveam nevoie de ele. Pup

    RăspundețiȘtergere
  18. Ioana, in primul rand FELICITARI, te aşteaptă o perioada minunata, o sa vezi. Mai vreau si eu :)
    nu ştiu ce vrei exact sa ştii. Unge-te bine peste tot cu multă crema si când poţi sa stai dezbracata ceva timp prin casa, cu ulei de masline. Bea muuulta apa, e bine si pt tine dar mai ales pt lichidul amniotic. Dormi, manaca sănătos, asa vei da copilului tau un început bun in viaţa.
    Dacă vrei sa ştii ceva anume, nu ezita sa mă intrebi. Pup

    RăspundețiȘtergere
  19. Draga Ioana,

    Multumesc mult pentru sfaturi :). Sper sa fie o perioada minunata, oricum eu sunt putin tematoare ca sa spun asa de ceea ce va urma, de cum va fi, daca voi fi o mama buna si multe alte temeri :).Este primul meu copil si sper sa fie totul bine.

    Mi-a dat medicul un meniu zilnic deoarece eu sunt deja usor plinuta si nu as vrea sa ma ingras foarte mult, beau multa apa, nu mai fumez, ma culc la 10 in fiecare seara ( uimitor as spune :) ).

    Am facut ecograf si avem 10mm :). Suntem foarte mari.

    Partea trista este ca prietenul meu la inceput a fost in al 9lea cer, apoi a intrat intr-o panica si intr-o teama de responsabilitati de nu imi vine sa cred. Sper sa isi revina.

    Crema Mustela este ok pentru masaj pe burtica asa-i?

    O zi frumoasa,

    Ioana

    RăspundețiȘtergere