marți, 5 octombrie 2010

SPA ieftin si bun

Azi am fost libera si mi-am  permis putina relaxare.Mi se intampla destul de rar acest lucru, asa ca imi permit sa fac din asta o postare noua.
Da, dragi barbati, cititori ai blogului, probabil ca daca nu pun niste poze cu fetele frumoase de la sala si sauna , nu veti fii interesati de acest subiect, dar eu zic sa cititi totusi, poate ca va foloseste la ceva ceea ce am  sa scriu  eu acum.
Asa, cum va spuneam, sala cu Jeni, o antrenoare de nota 10, dar care ma chinuie rau de tot, dar merita tot efortul daca in cativa ani o sa arat ca ea...In fine ,dupa , am intrat putin la jacuzzi si apoi la sauna umeda, sauna uscata si gata. Ritualul meu de infrumusetare as vrea sa vi-l impartasesc acum, din cauza faptului ca mi-am vazut colegele de sala mirate, uitandu-se la mine curioase, intrebandu-se vadit " ce face asta ,frate ?".
Ei bine, dupa sala, am intrat la dusul obligatoriu , apoi in sauna umeda, aproximativ 5-10 minute. Fac asta ca sa se deschida porii, iar apoi ma intorc la dus unde imi fac un gomaj energic cu o lufa, sau o manusa aspra pentru gomaj, imi spal parul si aplic o masca si imi infasor parul intr-un prosop. Urmeaza sauna uscata in care stau asa cu masca de par si parul in prosop, pe fata aplic o masca, hidratanta, iar in timpul celor 15 minute cat stau acolo ma ung cu ulei din abundenta. Uleiul este facut de mine, il folosesc si la masaj de ani de zile si sunt foarte multumita de el. Contine vitamina a uleioasa, ulei de aloe, ulei de masline, ulei de migdale dulci si ca sa aiba si un miros frumos mai pun si ulei de lavanda. Dupa ce ma ung bine,bine de tot stau in sauna cam cat rezist, aproximativ pana se termina nisipul din clepsidra de 15 minute. Dupa toate astea , urmeaza un dus rece rapid, fara sapun sau gel de dus si gata. Aaaa,  sa nu uitati sa va clatiti bine  parul .  Dupa acest ritual va garantez ca veti avea o piele de invidiat. Este ca si cand ati facut o impachetare la un salon de specialitate. Incercati si chiar va rog sa-mi spuneti parerile voastre .
Acestea fiind zise, va las , ma duc sa ma joc cu fetita mea care a fost foarte cuminte si a lasat-o pe mama sa se joace singura la calculator.Dupa plata si rasplata :) Va pup

4 comentarii:

  1. Supeeer, multumim Ioana! Fug sa im iau ulei de aloe si de migdale, restul le am:) Mi-ar mai trebui o Jeni, care sa ma ajute sa scap de cele 6 kg in plus ramase in urma sarcinii si de care nu reusesc sa scap de vreo 10 luni datorita alaptatului...Poopici:)

    RăspundețiȘtergere
  2. esti atat de naturala si de placuta
    eu chiar fac ce spui tu acolo
    sauna umeda , in Romania nu se numeste si hamam?
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. pentru gomaj folosesti gel de dus simplu? sau ceva abraziv?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce bine suna! sper sa fac si eu asta curand!
    Multumim pt sfaturile pretioase!

    RăspundețiȘtergere