vineri, 1 octombrie 2010

Echipa

Azi vreau sa va impartasesc un secret pe care toata lumea vreau sa-l stie.Atunci cand vedem la televizor un produs tv care ne place, ii felicitam doar pe cei din fata camerei de filmat,dar in spatele ei se afla o armata de oameni : Echipa.
Toate productiile de succes de la AcasaTv au in spate oameni care muncesc  foarte mult. Oameni care luni de zile stau 12 ore pe zi pe platourile de filmare.
De ce m-am gandit sa scriu despre ei o sa va intrebati. Pentru ca vreau sa le multumesc in primul rand. Fara ei rolurile mele ar fi fost mult mai anoste mai lipsite de viata si mai putin pitoresti. Sunt felicitata tot timpul pentru rolurile pe care le-am facut,dar meritul meu este doar pe jumatate. Restul este Echipa.
Acum o sa incerc sa le scriu numele si va rog sa aveti rabdare sa le cititi si vreau sa va mai rog ca dupa fiecare episod pe care il urmariti din "Iubire si Onoare"sa stati sa cititi tot genericul de la final unde curg numele acestor oameni minunati.
O sa incep in ordinea in care intru  eu cand ajung la filmare. Prima data Make-up: Corina Hera,Andreea Dardea ,Ronita Glomnicu, Mirela Ecobici, Gabriela Gociu. Ele sunt fetele care fac acele machiaje spectaculoase de araboaice. Tot ele au grija ca noi sa aratam bine la cadru impreuna bineinteles cu departamentul Hair, format din: hair designer: Catalin Ciutu ,si Asisstant: Cristina Temelie,Mioara Bratu,Marga Stefan. Urmeaza departamentul Costume , format din: Costums Designer: Radu Mada si Adriana Popa, Supervisor Mihaela Onega, Assistants: Mona Cristina Parvan,Alexandra Voloaca, Teodora Mardare,Georgeta Ilie.
Sa nu-i uitam pe cei care ne filmeaza, credeti-ma sunt foarte importanti. Daca un operator vrea ca tu sa arati rau la tv, poate. La fel de importanta este si lumina si cum cade ea pe actor.
Directors of Photography: Catalin Simioana si Dan Liutic.Camera: Operators Cristi Popa, Andrei Dutu,Bogdan Glomnicu,Stefan Anghel,Vlad Cioplea.Assistans: Florin Jumatate, Bebe Guta.
Sunetul: Engineer Ionut Geadau, Boom operators Ionut Matusa, Gil Tutunaru.Ob Van 4: Manager Mihai Deobald,Video Tehnician Alexandru Visan,Sound engineer Albin Alexandrescu EVS operator Alexandru Drumea, camera assistant Ionut Tufan, Marian Bratu,Romeo Bujor,Boom Operators Ionut Stefan, Daniel Udrescu,Mihai Cipu Driver Nicu Neagu.
Electrisc:Gaffers Florin Costel Nutu,Daniel Chiriac, Best boys Romeo Racman ,Loredan Tianu , Electricians :Liviu Drascu,Paul Ghidolu.Props: Props masters: Gheorghita Mihalache,Constantin Badea,Ionut Duta.Assistants Cristian Dragomir ,Petrica Iancu ,Marian Balariu ,Viorel Stefan.
Grip: Key Grip Adi Ion, Gigi Sarbu,grip Stefan Alexandru Bogdan, Aurel Bogdan Dumitru.
Production: Coordonator Felicia Toma,Location Manager Arpad Csech, Location ManagerTurkey Constantin Donici,Secretary Cristina Titica, Assistant Georgel Stefan, Bogdan Dascalu.
Direction: Stefan Petcu,Adi Cojocaru,Scheduling Roxana Leotescu, Alexandru Rosoga,Roxana Nita, Anca Butoi,Script Supervisors: Elena Radu, Adina Zota, Assistant Script Supervisor Gabriel Florea.
Post-Production: Supervisor Mihai Mitici, Editors Oana Negureanu, Rodica Diaconescu, Assistant Flori Petcu,Andrei Grigorescu,Gabi Stan,Supervising sound Editor Viorel Dobre,Dialogue Editor Sebastian Ionescu,Music Supervisors: Oliver Sterian, Mihai Coporan Quality Check Cristian Stoica.
Editing Director: Ion Ion
Screenwriters: Sorina Ungureanu, Simona Macovei.
Directors: Alex Fotea,Bogdan Dumitrescu,Camelia Popa,Adrian Tapciuc.
Executive Producer:Alex Cseh.
Creative Producer : Bianca Popescu
Director: Iura Luncasu
General Producer&Original Idea: Ruxandra Ion

Le multumesc la toti din suflet pentru ca ma fac mai frumoasa, mai luminoasa, pentru ca ma ajuta sa-mi duc rolurile la bun sfarsit, pentru ca ma suporta cu bune si cu rele. Voua colegilor din echipa, va multumesc!

4 comentarii:

  1. Bravo Ioana. Felicitari si tie si echipei. te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari Ioana! Felicitari tuturor ! Mult succes pe mai departe ! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari tuturor! Ma folosesc de ocazie sa le multumesc si eu, indirect, celor care din 2004 imi ofera productii de vis. Niciodata nu m-au dezamagit.
    Ioana, echipa aceasta are o mare onoare ca lucreaza si cu tine. Felicitari!
    Octavian

    RăspundețiȘtergere