marți, 28 septembrie 2010

Ep 2

V-am promis ca o sa va scriu atunci când o sa am net. Ei bine , am net, dar nu am timp sa ajung la iubitul meu laptop ca sa scriu o postare noua, inteligenta.
Acum intr-o pauza de filmare, in timp ce colegii mei dau textul pentru 4 secvente legate , in care Fatima nu are text, mi-am zis sa scriu ceva pe blog.
Ce? Episodul 2 din povestea cu cei de la clicknet . Am sunat săptămâna trecută in fiecare zi la deranjamente. Nu îmi mergea nici fixul si nici netul.
Au veniiiit, după o săptămâna, fără sa anunte , deşi in nenumaratele mele telefoane, am rugat sa fiu sunata, nu de alta dar ca sa fie cineva acasa căci unii oameni mai si muncesc... Asa au venit exact când sa culc al meu copil. Au sunat la usa au intrat si când le-am zis " aşteptăm un telefon înainte ", mi s-a răspuns: "e, o sa trebuiasca sa mai stati si pe-acasa"... Mă rog, bine ca am net. Mâine promit poze de la Bodrum si poate tot mâine o POSTARE NOUA :)

3 comentarii:

  1. Fatima e frumoasa. Ca tine. Imi place ideea ta de a ne scrie. f tare.
    pup dulce


    nina

    RăspundețiȘtergere
  2. vai, cata nesimitire la romanii astia. nu stiu ce inseamna rusinea si bunul simt. Oricum toate astea vin educatie,parerea mea, daca de mici au fost invatati sa nu respecte oamenii, asa va trai toata viata. Bine macar ca ti-au dat internetul inapoi...de ce trebuie sa te multumesti cu ţârâita. ne bucuram ca ti-au pus net, cand de fapt era datoria lor sa o faca, era ceva absolut normal, dar na...ce sa mai zici, te adaptezi si te bucuri ca si-au facut datoria.

    RăspundețiȘtergere
  3. Îţi multumesc pt compliment. Cât despre ai noştri numai de bine :))))

    RăspundețiȘtergere