vineri, 14 iunie 2013

Mastile naturale de la- La Claree




Acum pe timp de vara  tenul nostru are  nevoie de o ingrijire atenta.

Pielea  noastra este expusa la soare, praf, transpiratie care nu fac altceva decat sa inchida porii si sa imbatraneasca tenul.

Pentru astfel de probleme am descoperit gama de masti de la La Claree.


La Clarée a ales sa dezvolte o gama de produse organice de ingrijire a pielii - OLIV -care combina proprietatile antioxidante vechi de mii de ani ale extractului de frunza de maslin cu un complex anti-radicali liberi, foarte hidratant: ceai verde, floare de colt si aloe vera, pentru a restabili stralucirea pielii.



Sinergia celor 4 ingredienti activi foarte puternic antioxidanti ajuta impotriva stresului pielii si stimuleaza regenerarea celulara:


Extract de frunza de maslin combinat cu fruct de maslin - arborele de maslin este un copac pretios si sacru, simbolul vietii si binecunoscut inca din antichitate pentru exceptionalele sale capacitati de supravietuire. Foarte concentrat, extractul de frunza de maslin este asociat cu polifenoli de fruct de maslin pentru a ajuta in mod activ in lupta impotriva efectelor poluarii. Eficienta sa anti-radicali liberi impiedica aparitia stresului pielii si stimuleaza regenerarea celulelor


Complexul de ceai verde, floare de colt si aloe vera:  Acesta intareste actiunea antioxidanta  si confera pielii o hidratare de lunga durata: extractul de ceai verde (camelia oleifera) este puternic antioxidant, extractul de floare de colt (leontopodium alpinum) are efecte antioxidante si anti-poluare, sucul de aloe vera (aloe barbendensis) este hidratant si linistitor.

Acum cand sunt la mare, zilnic  aplic seara o masca din aceasta gama.

Mi-am comandat masca pentru ten sensibil, antirid si pentru ten mixt.

In functie de nevoia tenului le alternez pentru ca tenul meu sa nu sufere dupa o zi de plaja.

Va recomand sa intrati pe Organik.ro sa le vedeti si de ce nu. Daca sunteti in cautarea unor masti, sa le si incercati.

Va pup!