duminică, 16 iunie 2013

Au inceput pregatirile pentru petrecere









Mai este foarte putin si vine ziua de nastere a Ruxandrei si ne-am gandit ca acum la frumoasa varsta de 5 ani sa facem o peterecere pe cinste, la care nici nu indrazneste sa viseze

Insa nu va fi deloc usor pentru ca ii plac printesele, dar si monstrii, e fan Alba ca Zapada, dar i se pare hazliu si  fiorosul Sully din "Compania Monstrilor".


Pe langa asta Ruxandra este un copil destept care are o imaginatie destul de bogata, deci jocuile animatorilor trebuie sa fie inteligente si distractive, cu multa muzica si coregrafie, dar si pline  actiune.


Gandindu-ma la tot felul de variante am inventat un nou program de animatie pentru copii, iar animatorii pot fi personaje din mai multe povesti.


Joaca trebuie sa fie activa dar inteligenta, iar animatorii plini de imaginatie, energie si creativitate.


Asa mi-a venit ideea de a face si pentru alti copii, care isi doresc petreceri speciale, evenimente interesante pe care cei mici sa nu le uite niciodata.


Ca si jucariile, peterecerile trebuie adaptate la categoria de varsta, gandite si personalizate dupa fiecare copil in parte.


Astfel ca aflam de la parinti tot ceea ce isi doreste copilul si dupa aia intram noi in actiune cu "un plan bun de bataie" 


I-am promis Ruxandrei ca anul acesta va avea cea mai frumoasa petrecere in aer liber si asa va fi.


Nu vor lipsi piniata, decoratiuni colorate, confeti, accesorii de petrecere, ateliere de creatie, piese de teatru cu multa muzica , dans, magie si animatori de calitate .


Suntem mai pregatiti ca niciodata sa facem cele mai interesante, distractive si inventive petreceri.


Daca a inceput vara, se deschide sezonul petrecerilor in aer liber.


MiniArtShow are o gramada de variante pentru astfel de petreceri.


Evenimente, zile de nastere, nunti, botezuri si tot felul de ocazii in care vreti sa va distrati, noi putem veni sa va coloram petrecerea.


Suntem creativi si avem chef de joaca asa ca nu ezitati sa ne invitati la petrecerile si evenimentele importante din viata voastra.


Ne gasiti pe: www.miniartshow.ro

Facebook:MiniArtShow


Tel: 0749419999