luni, 12 noiembrie 2012

Concurs cu bunatati din naturaAzi e luni si m-am gandit ca un concurs la inceput de saptamana este exact ceea ce ne trebuie.
Iata un motiv de veselie intr-o zi de luni.
Dar daca e concurs inseamna ca exista si un premiu, nu e asa?
Castigatoarea/ castigatorul concursului va primi intr-o cutie eleganta 4 tipuri diferite de dulceata: visine,mure de padure,pepene galben cu menta si capsuni.
Este un pachet ideal care nu ar trebui sa lipseasca din camara noastra.
Produsele celor de la "Bunatati din Natura " sunt fabricate în manieră artizanală, din fructe alese, curăţate şi spălate una câte una, prin fierbere în şarje mici de maxim patru kilograme, folosind pentru aromă doar lămâie, bucăţi de scorţişoară, păstăi de vanilie sau mentă din cultura proprie.
"Bunatati din Natura " este un producator de dulceata naturala, produsa dupa o reteta traditionala, fara adaos de substante artificiale toxice.
Tot ceea ce trebuie sa faceti voi pentru a va inscrie la acest concurs este sa dati un LIKE acestei pagini de facebook, iar aceasta postare sa o distribuiti mai departe.

Deci, dati like AICI si share postarii de azi si gata, ati intrat in cursa pentru acest pachet de 4 tipuri diferite de dulceata.
Vineri 23.noiembrie vom anunta catigatoarea/ castigatorul.
Eu sunt prima concurenta ;)
Va urez succes!

Mai multe detalii despre produse gasiti pe siteul :
http://www.bunatatidinnatura.ro/ si
http://www.facebook.com/pages/Bunatati-din-Natura/441533065878640