marți, 24 ianuarie 2012

Am incercat si eu microdermabraziunea. Despre ce e vorba...

Desi sunt abonata de mult timp la IzzyReduceri si FanDeal, nu am dat curs pana acum niciunei oferte, oricat de tentanta parea. Totusi intr-o zi primesc pe mail, 3 sedinte de microdermoabraziune si 3 de ultasunete faciale, la un pret de numai 95 de lei. Suna mai mult decat tentant si am zis sa incerc.
Ma stiti cu pielea sensibila, uneori cu probleme, asa ca nu risc niciodata cand vine vorba de tenul meu, asa ca inainte m-am uitat pe net unde e salonul, cum arata el si am citit cate ceva si despre microdermoabraziune.
Obisnuiesc, stiti si asta bine, ca o data pe saptamana sa-mi fac un gomaj, in genere home made, natural chiar bio si o masca, asa ca am un ten destul de bine ingrijit, fara riduri, doar fine, de expresie.

Microdermabraziunea este de fapt o metoda controlata de exfoliere in profunzime. Astfel se urmareste inlaturarea celulelor moarte (stratul superficial al pielii), inlaturarea bacteriilor care se inmultesc in piele in timpul procesului de oxidare a sebumului , stimularea elasticitatii pielii si tonusului muscular,activarea circulatiei sanguine si limfatice , micsorarea porilor.
In acelasi timp creste eficacitatea mastilor si cremelor folosite.
Microdermabraziunea este tratamentul cosmetic ce incepe sa actioneze de acolo de unde celelalte tratamente devin neputincioase. Microdermabraziunea a fost recunoscuta de catre medicii dermatologi si esteticieni ca fiind cel mai eficient tratament dermato-cosmetic de curatare si intretinere a sanatatii
pielii.

3. Riscuri versus beneficii
Procedura de microdermabraziune este considerata de catre medici a fi un tratament sigur, fara riscurile si complicatiile aferente unui tratament invaziv.

Beneficii :
* imbunatatirea texturii si tonifierea tenului;
* obtinerea unei luminozitati sporite a tenului;
* indepartarea hiperpigmentarilor produse de soare;
* obtinerea unei depigmentari a pielii cu ajutorul unor agenti speciali de inalbire;
* diminuarea ridurilor fine si a ridurilor de expresie;
* tratarea semnelor minore lasate de acnee, petele rosii si maronii.

Riscuri :
Microdermabraziunea nu prezinta riscuri si complicatii, realizata de catre un medic specialist in conditii corespunzatoare.

Deci daca riscurile nu exista, atunci m-am gandit sa incerc si eu, asa ca m-am dus la prima sedinta.
Acolo o fata tanara si draguta m-a ghidat si m-a asigurat ca nu voi pati nimic rau, ca voi arata aproape instantaneu mult mai bine, deci niciun motiv de ingrijorare.
M-am asezat pe pat, am inspirat adanc, asteptandu-ma ca sa existe ceva neplacut, o durere, obisnuita cu zicala " baba sufera la frumusete".
Ei bine nu doare, senzatia este de un gomaj ceva mai dur, mai puternic decat cel facut acasa. Iar odata cu aceasta frecare exista si o mica ventuza care aspira pielea, astfel lasand-o curata.
Stand acolo pe pat, ma gandeam ca nu cred ca o sa vin si la urmatoarea sedinta, spunandu-mi ca un astfel de gomaj imi pot face si eu acasa, dar cand m-am ridicat de pe pat si m-am uitat la fata mea cum arata, mi-am dat seama ca nu voi obtine acest rezultat niciodata singura si m-am programat imediat pentru urmatoarea sedinta.

In ceea ce priveste varsta se poate spune ca nu exista o varsta minima sau maxima la care se poate face microdermabraziunea. Ea poate fi facuta atunci cand tenul incepe sa aiba nevoie de ingrijire si atentie sporita.

Tratamentul se adreseaza oricarei persoane care are grija de tenul sau si vrea sa isi imbunatateasca aspectul pielii.

Ca o concluzie, microdermabraziunea ajuta la eliminarea:
* punctelor negre:
* porilor dilatati si incarcati;
* petelor;
* cicatricilor si semnelor;
* urmelor lasate de acnee si varsat de vant.
Mai ajuta la:
* pierderea tonusului pielii;
* hiperdepigmentare;
* tenul incarcat dupa expunerea la soare;
* tenul matur sau imbatranit;
* ridurile.

Cand am ajuns acasa mi-am pus o masca hranitoare, mai grasa APIDERMALIV si gata, tenul meu arata vizibil mult mai bine. Peste o saptamana m-am programat la urmatoarea sedinta si vreau sa fac atatea sedinte cate scrie la carte ca sa obtin cele mai bune rezultate.

Va pup si va astept cu intrebari :)

PS: Se recomanda o serie de 4 - 6 tratamente pentru o eficienta maxima si pentru a permite pielii sa se regenereze in mod natural.

Adresa: Magic Slim
Str. General Ernest Brosteanu 5, Et. 1, Ap. 3, Sector 1 Bucuresti
Tel : 021.211.31.10
www.magicslim.ro

Ma gasiti si AICI.