marți, 12 aprilie 2011

Adevarul despre cancer

Iti propun sa ai răbdare sa vizionezi acest film, s-ar putea sa gasesti informații aici despre care nu aveai nicio idee, ca si mine.


.
sursa:bucuriebunastarehrisca.blogspot.com


Text preluat de pe blogul de mai sus:

Asa-i ca si tie ti se intampla la fel? Asa-i ca si tu, ca si mine, auzi in fiecare zi de un om care are cancer? Stim deja din "Greens can save your life" ca 50% dintre oamenii din generatia noastra (adica una din doua persoane!) are sa moara de cancer. In urma experientei mele recente, in urma mortii tatalui meu, am observat foarte direct si foarte-foarte-foarte indeaproape ca e ceva maiestuos de curajos la oamenii care mor de cancer; caci cred in continuare ca nu suntem chiar frunze in vant, ca venim pe lumea asta asumandu-ne un curajos destin, conform unor legi mereu precise, mereu functionale.

Cancerul este un subiect care m-a lovit in moalele capului inca de cand scriam despre cancer si frunze verzi, sau de cand piratam si bucateam Terapia Gerson ca s-o postez pe youtube. Astazi, iti propun un excelent documentar clarificator, cu subtitrarea in romana realizata de Lucian Marin (caruia ii multumesc). Informatiile din documentar sunt atat de bine structurate, incat nu lasa prea multe umbre de indoiala. Te rog, acorda-i o ora din viata ta si vizioneaza-l. Acum.