vineri, 14 ianuarie 2011

Vacanţa mea de iarna


 
 
 
Nu v-am spus nimic de vacanţa mea si m-am gândit sa va scriu câte ceva acum, poate va dau idei si mergeţi si voi acolo. 
Din 30 decembrie si pana in 3 ianuarie am fost la un hotel, aflat in Harghita Bai. Hotelul se numeşte OZON si este nou nout. 
Aceste câteva zile le-am petrecut alături de ai mei, Ruxandra si Alexandru, dar si alături de colega mea Nicoleta Luciu si ai ei si de Iuliana Luciu si prietenul ei Razvan. Am fost o gasca foarte mare, iar asta a făcut ca distractia sa fie maxima.
In primul rând mâncarea si cazarea excelente. Vremea a ţinut cu noi, nu a fost foarte frig asa cum ne aşteptăm, asa ca am putut schia si patina in voie. Exista acolo 2 partii de schi si un patinoar.
Alexandru a patinat, noi ne-am dat cu sania.  
Am făcut si putin sport extrem. Ne-am dat cu snowmobilul, amândoi pentru prima data. Si tot amândoi am tras o cazatura, asta ca sa nu ne laudam prea tare. 
Zona este superba, peisaje frumose, aer curat si atmosfera plăcută.
In noaptea de Revelion, Nicoleta m-a învăţat sa mă urc pe un scaun sau pe o masa, cica sa urci tot anul. N-am ştiut-o pe asta, dar mi-a plăcut, asa ca  la 12 noaptea sa ne vezi pe toate trei, Nico, Iuliana si eu cocotate si lumea mirata in jur. Probabil credeau ca asa e moda in Buftea :). 
 
 
 


Dacă nu aveţi ce face intr-un weekend si vreţi altceva decât Poiana Brasov, Predeal, Sinaia, va recomand cu caldura acest loc. Garantat  o sa găsiţi tot ce doriţi.

20 de comentarii:

  1. Ana Mihaela Filip14 ianuarie 2011 la 23:05

    Dupa parerea mea cele mai frumoase si sensibile femei din Romania!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ioana cum reusesti sa-ti intretii tenul atat de curat ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Super vacanta! Noi mergem des in Harghita, avem rude acolo si ne simtim extraordinar de fiecare data. Natura e de vis, nu-i asa?
    Sunteti foarte frumoase toate 3!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce e mai frumos decat atat? Este ceva mai frumos decat sa petreci cu sotul,copilul si prietenii tai? Nu cred! Pentru mine cel putin este o fericire extraordinara.Eu nu am fost nicaieri aceasta iarna.Am preferat sa petrec,atat Craciunul cat o bucata de Revelion la sanul mamei mele,alaturi de iubitul meu,si alte rude. Iar de revelion am dus-o pe mama mea pe centru,am ascultat un pic dintr`un concert apoi eu si iubitul meu am plecat la prieteni. Dupa 11 ani mama si-a petrecut revelionul alaturi de familie acasa,in Romania. Eu am fost foarte fericita de sarbatorile astea pentru ca am avut`o pe mama:X.. Ma bucur ca te-ai distrat,de`acum incepe un nou an plin de munca,dacanu a inceput deja:))..Multa bafta in tot ceea ce faci! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. multumim ioana de fiecare daata cand intru pe blogul tau gasesc numai lucruri interesante :X:X te urmaresc mereu in iubire si onoare joci senzational si alexandru papadopol la fel:X

    RăspundețiȘtergere
  6. salut :) super ... ati peterecut chiar super bravo voua eu am petrecut impreuna cu familia in mai multe locuri :) :D ma bucur pentru tine ca esti fericita ioana si tu si fetita ta o faceti fericita si alexandru cred ca e fericit ca are o familia extraordinara :X pup :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Tenul meu ? Toate secretele mele de intretinere vi le-am spus si o sa vi le mai spun.
    Va multumesc pt mesajele voaste. Poate mai veniţi si voi cu idei de vacante ieftine, bune si frumoase
    Sunt acum in Constanta si o sa va povestesc in noua mea postare ce am făcut aici.puup

    RăspundețiȘtergere
  8. ce dragut la zapada ? oooo ce imi doresc ? de abia astept la anul am programat o vacanta in colorado prea multa caldura strica !!!!!love , mara.

    RăspundețiȘtergere
  9. Poi eu as putea sa`ti spun un loc de vacanta care mie imi place enorm! Este vorba de slanic moldova,in judetul Bacau..Bineinteles in Moldova,de unde sunt eu. Mi se pare un loc minunat de vis, unde se pot face si tratamente, nu am cuvinte e un loc superb. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna iOANA , ai declarat ca ai reusut sa o cunosti pe NICOLETA LUCIU f bine anul trecut.Tu esti o femeie desteapta de ce nu -i recomanzi ceva ore de dictie , am ascultat numeroase interviuri de care am fost f dezamagita .Este mare pacat ptr o persoana publica destul de draguta fizic sa nu aiba un limbaj adecvat .multumesc corina l.

    RăspundețiȘtergere
  11. Iubita mea, Corina esti draguta ca ai scris acest comentariu cu mult bun simt, chiar daca nu este neaparat de bine. De la tine ar trebui sa ia lectii cei care jignesc asa gratuit.
    Nicoleta, zic eu, are farmecul ei asa cum e ea, naturala, fara fite. Daca ai cunoaste-o ai indragi-o pe loc. Te ia de o mana si sta cu tine de vorba ore in sir ca si cum ati fi prietene de o viata.Pup

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna Ioana,este prima oara cand iti scriu.Am cateva intrebari pentru tine si as vrea sa imi raspunzi.
    1.Cum este sa joc in Iubire si Onoare?
    2.Urmaresti telenovele?Daca sa care sunt acelea?
    Te rog frumos frmuos sa imi raspunzi.Te pup dulce dulce Alexa

    RăspundețiȘtergere
  13. Alexandra, parac sunt la politie :)))
    In iubire si onoare joc la fel ca si in alte proiecte. Acum ca filmez de ceva timp imi este mult mai usor, am prins personajul si nu mai trebuie decat sa ma gandesc la situatia data de secventa respectiva.
    2. nu ma uit la telenovele, pt ca nu am timp, tot timpul meu liber mi-l petrec cu Ruxandra , fetita mea, asa ca nu am timp de televizor.

    RăspundețiȘtergere
  14. Draga Ioana,esti foarte frumoasa si fetita a la fel (asa mama asa fiica).Imi place foarte mult cum joci in iubire si onoare ca in toate proiectele.Te pup dulce dulce.

    RăspundețiȘtergere
  15. Tu,Nicoleta si Iuliana sunteti cele mai frumoase.Va admir.Mult succes in continuare

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna Ioana stiu ca deja probabil te-ai saturat sa ne auzi cat de admiram..insa te iubesc mult..te rog rasp la o intrebare..impreuna cu o prietena vrem sa participam la un casting insa la acasa..insa am aflat prea tarziu ca se organiza un casting:(cand se va face altul?raspundemi plss

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu știu, probabil anul viitor sau prin Decembrie anul acesta. Abia s-au terminat castingurile si au ales tot ce era nevoie, cred. Nu prea am fost implicată in problema.pup si fiti mai pe faza data viitoare :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Promit ca voi reveni:x:x..si vroiam sa-ti multumesc ca mi-ai raspuns pentru ca ceilalti colegi ai tai nu raspund deloc:(...stiu ca sunteti ocupati dar pot sa-si faca timp ca tine..pentru ca tu nu ai uitat de unde ai plecat insa ei ....oricum eu va admir pe fiecare prin felul in care jucati..stiu ca faceti eforturi mari ca sa avem noi seriale frumoase insa..orice om a plecat de jos:(:x

    RăspundețiȘtergere
  19. scuze voi veni:d am gresit:d

    RăspundețiȘtergere
  20. Iubita, îți răspund cu drag doar ca nu mă mai uit asa de des la postarile vechi si te rog sa-mi scrii la ultima postare tot timpul, asa nu e niciun risc sa nu-ți răspund :)

    RăspundețiȘtergere