duminică, 12 decembrie 2010

Lansare de carte

Vineri, un bun prieten de-al meu, Chrisopher Landry si-a lansat cartea " MARELE ECRAN IN EPOCA DE AUR - Afise de Filme Romanesti 1965-1989"., o carte care de mult se cerea pe piata romaneasca, pentru cunoscatori si nu numai. Poate ca sunt printre voi nostalgici, cautatori ai multelor lucruri interesante si uitate sau pierdute, care s-au petrecut inainte de 1989. Asa s-a intamplat si cu prietenul meu, Chris care este fascinat de filmul romanesc. Din pacate unele afise nu s-au mai gasit. Se tipareau foarte putine in acea perioada, iar multe s-au pierdut din cauza restructurarilor  si privatizarii distribuitorului Romania Film de dupa Revolutia din 1989.
Veti regasi aici afisele filmelor care,  in acea perioada ne-au bucurat mintea si sufletul, filme ca : "Padurea Spinzuratilor", "Morometii", "Tanase Scatiu" sau filme de actiune: "Misterele Bucurestilor", "Trandafirul Galben", " Explozia". Cu aceasta ocazie ne mai amintim si de filmele cu si pentru tineri, "Liceenii" sau cele pentru copii  ca "Veronica", "Maria Mirabela", "Amintiri din copilarie" sau de  filmele  istorice precum "Dacii", "Columna", "Mircea".

Va recomand acest frumos album.Cred ca nu ar trebui sa lipseasca din casele noastre, plus ca poate fi un cadou foarte inspirat pentru oricine, indiferent de varsta.

9 comentarii:

  1. Ce frumos! Cred ca il voi cumpara! Daca nu scriai in blog, nu as fi stiut. Merci, Ioana! ;-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim Ioana:*.Sigur multe persoane sunt interesate sa cumpere acea carte! Te pup si o zi placuta:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti multumim frumos Ioana....:*
    .Mie una chiar imi plac foarte mult filmele istorice:D,dar si celelalte....
    Iti multumim incodata si iti doresc sa ai o zi frumoasa!:*
    TE pup dulce!!
    Cu mult drag,
    Alexandra

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumos:X
    As vrea ca in urmatoarea ta postare sa dai niste s faturi..despre mici trucuri..pt.tenul gras..pt.pori dilatati.Dar care sa mearga.pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Vi-l recomand cu drag, albumul.
    Ok, o sa vorbim despre trucuri pt ten gras si poţi dilatati. Vreau sa va pregătesc o postare despre cum sa fiti frumoase de sărbători, apropo, eu acum stau cu masca pe fata :) pup

    RăspundețiȘtergere
  6. De abia astept:X:X:X:X.Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  7. Arata foarteeee bine blogul tau.Te pup si o Seara placuta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc Iulia, dar Laura, cea care îmi scrie aici pe blog m-a ajutat si mă ajuta încă :)

    RăspundețiȘtergere
  9. buna , imi place noul "look" ma refeream la blog.multumesc mult ptr subiect ,am primit de la verisoara mea din Romania un pachet de craciun ...... multa bucurie la continut, cartii ca:(neamul soimarestilor, hanul ancutei), autor Mihai Sadoveanu si nu in ultimul rand cartea Silviei Jurcovan cu bunatati romanesti ! ce ma bucur ca incetul se reediteaza cartea BUNA ROMANEASCA. Numai bine si te rog "MAI ARUNCA" un subiect ca acesta printe cele de iNfrumusetare , nustrica in timp ce avem masca pe fata . love ,MARA

    RăspundețiȘtergere