miercuri, 10 noiembrie 2010

Secretele mele

De azi o sa incep un serial de secrete , secretele mele , secrete cu care reusesc sa mai acopar imperfectiunile pe care le am. Ma refer aici la defectele fizice , de altele vorbim intr-un alt serial ...
Azi , in primul episod , va voi invata cum sa ai niste picioare mai frumoase . De exemplu ,eu folosesc aceste trucuri cand am un eveniment unde vreau sa imbrac o fusta scurta sau pantaloni scurti , sau am secvente de dragoste de filmat. Cu o zi inainte beau ceai verde si de soc , sunt ceaiuri care scot apa din corp si ne ajuta sa avem picioarele mai subtiri a doua zi.
Faceti la dus , gomaj, puternic sa indepartati toate celulele moarte , insistand mai ales pe zona genunchiului . Finalul dusului sa fie cu apa rece ca sa puneti circulatia la treaba si sa evitati umflarea gambelor. Folositi o crema racoritoare pe gambe , mai ales daca stiti ca stati prost cu circulatia periferica sau daca o sa va puneti tocuri inalte.
Dati cu crema hidratanta din abundenta , mult , ca sa aveti o piele cu un aspect sanatos si aplicati  peste cu  fond de ten lichid , poate o nuanta mai inchisa decat pielea. Va recomand fondul de ten pentru picioare de la L'oreal. E sub forma de spray si se aplica foarte frumos si uniform. Apoi pentru un aspect glamour , aplicati cu o pensula de make-up mai groasa ,  fard de obraz maro , sau pudra autobronzanta , o dunga de sus pana jos , pe mijlocul piciorului ,si in fata si in spate. Asa veti da iluzia de picior subtire si lucrat multe ore la sala. Daca mai punei si tocuri de minim 10 cm o sa aratati ca un model.Va garantez niste picioare de invidiat in doar o ora , asa ca nu ezitati sa incercati.
pup si succes!

16 comentarii:

  1. multumim Ioana pentru secretul impartasit!eu te admir f mult,am inceput sa te urmaresc prin tot ce apari decand te-ai casatorit!ai fost o mireasa frumoasa...mai pe gustul meu asa...I-ti admir spontaneitatea,veselia,optimismul de fiecare data cand te vad!Mult succes si te astept intr-un rol de protagonista!TE PUPIC

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumim din suflet pentru secretele împărtăşite.Aştept cu nerăbdare următoarele postări.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Ioana

    Offtopic: (sper sa nu mi-o iei in nume de rau) intre cuvant si virgula care il precede nu se lasa spatiu.

    A+

    RăspundețiȘtergere
  4. MERSI DIN SUFLET,ESTI O SUPER DRAGUTA.CEEA CE TREBUIE SA MAI FAC EU ESTE SA SLABESC,SI NU STIU CUM.m-AM LASAT SI DE FUMAT ACUM O LUNA SI JUMATATE,M-AM INGRASAT UN KG,DAR ORICUM TREBUIE SA SLABESCCCCCCCCCCCCC.DA-MI UN SFAT,CUM???CE SA FAC???EU STIU CEEA CE TREBUIE SA MANANC,DAR NU POTTTTTTTTTT,ADOR MANCAREA.ASTEPT RASPUNS IOANA.MERSI.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Anonim: Gresesti. Nu mi-o lua in nume de rau. E tocmai invers: virgula se pune intotdeauna dupa un cuvant, iar dupa virgula, se pune spatiu. Exemplu: "Ana, Marius, Dana si Cristina se joaca".

    @Ioana: Nice post :)

    Octa

    RăspundețiȘtergere
  6. ciao Ioana, faina postare......... imi dau seama ca e greu sa fii vedeta, si de spatiile goale care le lasi se leaga lumea :))))

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc ;) astept sa aplicaţi tratamentul ;)
    Pt slăbit îţi recomand o cura cu care garantez ca vei slabi repede si chinul nu e asa de mare. Poţi mânca cât vrei , dar 3 zile doar vegetale , 3 zile animale, adică la 3 zile vegetale mananci legume fructe câte vrei , La cuptor, fierte sau crude, iar 3 zile doar animale, lactate si carne La greu.
    Asta dacă vrei si poţi . Ar mai fi o cura, simpla de data asta . Înainte de fiecare masa mananci ananas crud (nu conserva) si bea seara ceai de soc.
    Da-mi vesti ce si cum vrei sa faci si te mai sfatuiesc dacă e cazul. Pup

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna Ioana!As vrea sa ne spui noua tinerelor mamici cum ai facut dupa nasterea fetitei sa revii la greutatea initiala.Eu am nascut de curand un baietel...sunt f fericita...dar cand ma privesc in oglinda ma intristez de fiecare data!!!Astept o solutie din partea ta...poate functioneaza si la mine!!poop

    RăspundețiȘtergere
  9. am o intrebare: in ce serial era faza cand iti sucea mana la spate un pusti, in timp ce tu rasfoiai o revista ? si care era episodul ? plzzzzzz raspunde-mi !

    RăspundețiȘtergere
  10. Iubita mea, sa-ti traiasca minunatul baietel sa fie sanatos si fericit, iar tu o mama mandra de el. Eu sincer iti spun ca pana in ziua de azi am 3 kg in plus care de Pasti si Craciunse fac 5...
    Aveam, inainte sa raman insarcinata 50kg, apoi m-am ingrasat 12kg, iar din spital, cand am venit acasa aveam 57kg. Acum am 53kg :(
    Nu am facut mare lucru. Mancam normal,dar sanatos si pentru mine ,dar si pentru cea mica, am alaptat pana la 4 luni. De exemplu, mic de jun cereale integrale cu iaurt,in care poti sa mai adaugi seminte,ca sa le faci mai consistente, apoi daca vrei gustare, mar copt,sau cartof copt,sau o prajitura mica mica,mica,la pranz o pulpa de pui la cuptor cu legume fierte,sau la gratar, salata nu mancam sa nu faca cea mica colici, apoi iar o gustare, gen un baton de creale, o eugenie,putin orez cu lapte, cam 150g, seara, supa cu carne, soufle, o vanata la cuptor umpluta cu de toate.E vorba sa manaci ce vrei dar cantitate mica.Stiu ca m-a ajutat si un ceai mult, bun si la lactatie si la digestie si la colici, o combinatie de chimion, anason si fenicul. Ia-le de la plafar, si combina-le intr-un borcan si bea mult, o sa slabesti garantat.Plimba-te mult cu bebe acum cat mai prinzi vreme frumoasa... Sper sa te fi ajutat.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu mai stiu de faza asta :( Poate nu eram eu?

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc pentru urari!Asa voi face...plimbari cu bebe,papa putina si cat mai sanatoasa.Te pup i-ti multumesc pentru tot!Loredana

    RăspundețiȘtergere
  13. buna ioana! as vrea sa te intreb cum faci sa iti intreti asa de bn perul!il ai atat de sanatos!da-mi un sfat ca sa-l am si eu l fel

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna Ioana,
    am descoperit blogul tau in mod intamplator si tin sa iti spun ca iti admir curajul de a-ti accepta defectele tale si iti multumesc pentru initiativa de a impartasi "secretele" tale cu noi!
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna, imi place blogul tau si tocmai de aceea ti-am lasat un tag la mine pe blog si mi-ar placea mult sa il completezi. Pupici tie si Ruxandrei.

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna Ioana!
    In legatura cu aliementatia ta, vroiam sa te intreb daca paine consumi.
    Si pe de alta parte mii se pare ca meseria ta presupune sa ai o doza foarte mare de energie si pe langa asta observ ca faci si mult sport. Si ma intreb cum reusesti sa imbini o alimentatie corecta cu o viata agitata care te-ar putea impinge sa consumi spre exemplu multe dulciuri :). Te pup!

    RăspundețiȘtergere