marți, 16 noiembrie 2010

Parul


Azi, am fost liberă, nu tu filmari, nu repetitii la teatru, asa ca dimineaţa m-am dus in parc intr-o plimbare cu cea mica, apoi am fost la sala, iar acum ea doarme si eu mi-am pus o masca homemade in par si va scriu voua un alt secret al meu.
Masca pe care o am acum este făcută din 2 linguri ulei de masline, o lingura ulei de ricin, 8 picaturi ulei  rozmarin, 6 picaturi ulei  ylang-ylang, 4 picaturi ulei de pin si o lingurita vit A uleioasa. Dacă aveam si vit E in casa puneam si din asta o  lingurita.
Poate ca va intrebati de unde ştiu eu asa exact ce si cum sa pun. Dar sa ştiţi ca am, ani de zile de experienţa, ani in care am citit si am căutat si am probat tot ce se putea proba si bineinteles îmi permiteam. Practic de aici a început totul, ca nu prea îmi permiteam multe lucruri asa ca am început sa studiez si sa inventez.

Acum sa încep cu începutul, eu am parul ondulat, uscat la varfuri si gras la radacina , ba chiar de multe ori fac matreata, numita de specialişti in cazul meu, dermatita seboreica. Mie îmi place sa spun, alergie la atâtea produse pentru coafat, folosite mult si aproape zilnic. Îmi spal parul des, aproape zilnic, nu îmi permit sa am parul murdar la filmare, asa ca îl spal des. Folosesc un sampon anti matreata de care sunt cam dependenta, Nizan, dar pe care îl inbunatatesc cu câteva picaturi de ulei de menta, pt un aer racoros si câteva picaturi de ulei de  pin, ulei bun la matreata si la calmarea mancarimii pe care o da aceasta.
Din Turcia mi-am luat acum, când am fost cu filmari,un ulei din venin de sarpe pe care îl pun in sampon. Uleiul asta nu l-am găsit in Romania, deci dacă îl găsiţi bine, dacă nu, ne descurcam si fără el.
Apoi după sampon, folosesc masca de par, cam de 2 ori pe săptămâna si in rest balsam, dar nu mult, ci doar la varfuri. Mărci preferate :
1. Kerastase ( toate mastile sunt foarte bune)
2. Wella, îmi plac produsele din gama Lifetex
3. Tigi, sunt fan sprayul cu vitamine pe care îl dai pe par si nu îl clatesti.
Acestea ar fi preferatele mele , dar mai încerc si ce apare nou, L'oreal mastile profesionale, pe care le gasesti exclusiv in saloane,sunt bune si chiar le-am folosit mult timp.
După masca sau balsam, urmează clatitul, dar foarte bine. Ca si spalatul pe dinti, clatitul trebuie sa dureze minim 3 minute. Nu lăsaţi nimic pe par, tot ce rămâne face rău si incarca parul.
Daca va place mirosul de scortisoara, sau de portocala, de tamaie sau de brad, turnati pe parul ud, cateva picaturi,  inainte sa-l infasurati in prosop, maxim 4 picaturi de ulei esential . Atentie insa sa nu atingeti pielea capului. S-ar putea sa usture putin. Parul va ramane cu mirosul dorit,  pana la urmatoarea spalare.

Acum sa va spun cum folosesc aceste masti, homemade pe care le folosesc de ani de zile si nu m-au dezamagit niciodata.
Depinde in mare de problema pe care o aveti si vreti sa o rezolvati. Masca pe care v-am descris-o mai sus este pentru stimularea cresterii parului, pentru regenerarea si hidratarea parului, deci e buna la toate.
Va mai scriu o masca pentru parul uscat si degradat, vopsit si lipsit de vitalitate.
-un galbenus de ou
- vit. A uleioasa
-ulei de masline
-ulei de ricin
-vit E uleioasa
- 5 picaturi de levantica
-4 picaturi de salvie.

Aceste masti se fac pentru tratament cam de 2 ori pe saptamana iar apoi pentru intretinere, doar o data pe sapatamana.
De doua ori pe an iau si vitamine pentru par, este bine daca aveti probleme sa le rezolvati si din interior, dar si daca vreti sa preveniti, e bine ca sa luati niste suplimente alimentare specifice.
Nu am ce sa recomand, am luat din toate si pot spun e ca sunt multumita. Nu e necesar sa fie scumpe. Suplimentele puteti sa le luati si doar cateva zile pe luna, de exemplu 10-20 de zile in fiecare luna , ca sa va asigurati ca parul are toate vitaminele necesare.

Tundeti varfurile. Nimic nu e mai urat decat un par despicat si degradat. Asa ca o data la doua luni sau chiar mai des daca e necesar luati un centimetru din par. E ca un piling pe care il faceti parului.
Va mai spun un secret. Daca va doriti un par plin de volum si starlucitor clatiti-l, ocazional, cu bere. Sau cu otet de mere si miere, parul va arata curat si stralucitor.
 Cred ca am scris  tot ceea ce stiu la acest capitol. Daca mi-a scapat ceva, va astept cu intrebari. pup dulce

PS: Am uitat sa va spun sa stati cat mai mult cu mastile, adica de la o ora in sus. Noaptea este cel mai bine. Nu miros foarte urat, poate aia cu ou e mai greu de suportat pentru partener... Spalati apoi bine parul, pana il simtiti ca e curat si s-a dus tot uleiul din el.

62 de comentarii:

  1. Ioana otetul de miere trebuie sa fie natural nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Otet de mere cu miere, il gasesti si la magazine si la plafar.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da!imi place tot ce ai scris...e f interesant cu uleiurile acelea..totul naturist...sigur e bun!Eu folosesc doar kerastaze,sunt f bune dar cam scumpe!Maine ma duc la cumparaturi...plafar!!!te pup Ioana si multumesc pentru raspunsurile date!Ai devenit prietena mea...sunt f bucuroasa!ma duc sa-l culc pe bebe!!numai bine!Loredana

    RăspundețiȘtergere
  4. hello Ioana ;)

    ...subscriu, imi plac sfaturile tale!

    ...eu cred ca am sa fac masca pt par degradat, deoarece il vopsesc blond...si nu va spun cum l-am nenorocit si in ce hal arata...dar asta este, vina mea...n-am ascultat, cand mi-a spus mami sa nu-l vopsesc...

    ...am mai auzit de la cineva, ca otetul e bun pt stralucire si netezire...problema este ca miroase foarte puternic...nu pot sa ies asa in oras...le mut nasul la toti :)

    ...de bere nici nu mai spun...am experiente naspa in legatura cu asta, deoarece cand eram mica, bunica imi dadea parul cu petrol...si parca am devenit sensibila la mirosuri din astea ciudate :D

    ...deci din cate am inteles, nu e bine sa cumparam de la magazine obisnuite produsele pt par (momentan folosesc Pantene Pro-V pt refacerea parului), ci de la coafor care are produse profesionale, right?

    ...inca ceva, iti usuci parul cu foenul sau il lasi sa se usuce pe cale naturala?

    ...eu am parul foarte subtire (din cauza vopsitului s-a rarit) si ma gandeam daca e bine sa-l tund in scari (momentan e tuns drept, pana la jumatatea spatelui) dar parca n-am curaj, daca dupaia pare si mai putin...ai tu un sfat pt volum?

    ...te-am pupat,
    Ramona :)

    RăspundețiȘtergere
  5. draga ioana,

    eu imi spal parul intai cu sampon, apoi fac o masca de oua cu care ma masez la radacina, iar pe lungimea firului de par ma dau cu ulei de masline. dupa vreo ora, spal cu sampon. din sfaturile tale, inteleg ca ar tb sa las masca sa actioneze mai mult... dar n-am inteles prea bine: dupa masca, ar tb sa il spal doar cu apa, fara sampon, doar cu otet, eventual?

    cu simpatie,
    Andreea

    RăspundețiȘtergere
  6. Go go Loredana. Sa te speli bine pe cap, eu azi am avut un par moaleee... Trebuie sa te samponezi bine sa scoti uleiul ăla din cap ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Andreea , nu am încercat asa niciodată ...
    Nu, tocmai , trebuie sa speli bine parul cu sampon pt ca e gras parul de la atâta ulei. Otetul doar la clatit in ultima apa.
    La fel si cu berea. Luciu si Dana Dembinski asa au făcut in Turcia . Se clateau doar cu bere.. Eu dacă am dormit cu soţul nu am putut... Ele erau singurele ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Ramona , scarile dau volum, dar nu ştiu ce te avantajeaza. Pot sa-ţi recomand un stilist bun si simpatic, la care ne facem toată Buftea. El te poate sfatui ce ţi-ar sta bine.
    Dacă vreau volum, atunci flosesc uscatorul de par, dar in rest, nu. Pup

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna Ioana! Imi place blogul tau . O sa te citesc zilnic. Imi place ca esti un om normal si sincer.

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna Ioana! Ma numesc Ela, am 32 de ani si locuiesc in Nivelles (B).E prima data cand intru pe blogul tau si citesc postarile tale. Mi a placut ce am citit aici, te felicit pentru tot ceea ce faci, mult succes in continuare si spr sa fii la fel de aproape de noi, cu raspunsuriel tale.
    Multumesc! O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ela: scuze pt greselile facute la scris, m-am grabit putin.

    RăspundețiȘtergere
  12. buna ioana , felicitari ptr realizarile tale , te admir si te urmaresc din florida . blogul e f folositor te urmaresc de fiecare data cand am timp , fie la serviciu , fie de acasa . referitor la masca ptr par am f mari probleme cu parul mai intai sa incep cu apa care e f "aspra" am incercat sa cumpar un softner ptr intreaga casa, nu vad rezultate pana in prezent dar sper ca in viitorul apropiat sa se rezolve. am incercat mastii cu produse aveda care am citit ca sunt naturale , marocanian oil si in prezent folosesc argula oil. parul este f uscat si sunt nevoita sa folosesc silk infusion post spalat. o sa incerc masca de care esti multumita si o sa te anunt via blog . multumesc si numai . bine .love, mara

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna Ioana!Am reusit sa cumpar de la plafar...spre surprinderea mea am gasit mai multe uleiuri amestecate intr-un flacon de 30ml!Si anume ulei de ricin,vitamina e,ulei de catina si beta caroten.Am pus mascuta o ora si un pic...cam atat mi-a permis bebe!!!superrr rezultatul,moale si stralucitor!merci mult pentru idee!!astept si urmatoarele postari!poop Loredana

    RăspundețiȘtergere
  14. Îţi multumesc mult Ela, sper sa va pot ajuta cât mai mult cu sfaturile mele. Pup

    RăspundețiȘtergere
  15. Draga Mara, cred ca uleiurile pe care le-ai folosit sunt bune, dar nu ştiu de ele, încearcă masca asta, eu azi m-am spălat iar pe cap (mâine filmez), nu am mai pus balsam pentru ca încă am parul foarte moale de la masca de ieri. Sper sa te ajute. Te astept cu rezultatul !

    RăspundețiȘtergere
  16. buna Ioana,
    ...cu stilistul e mai greu, deoarece nu traiesc in Romania :(

    ...cel mai bine ma duc aici, sa vad ce ma sfatuiesc astia :D

    ...mersi oricum :*

    RăspundețiȘtergere
  17. mulmumim mult pt tipsuri.Cand imi permite timpul imi fac si eu o masca de genul doar ca eu adaug si vitamina C fiole si cam toate vitaminele uleiose pe care le am in casa.

    RăspundețiȘtergere
  18. am si eu ulei de cobra, pe care l-am luat din souk in Ierusalim...imi cadea parul ff tare si m-am dat o singura data-am stat toata noaptea cu el-si de un an nu-mi mai cade..acum vreau sa-mi fac din nou tratamentul

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna Ioana,
    Mie imi cade parul groaznic.Iau ceva vitamine pt.par dar nu stiu ce sa folosesc sa mi se regenereze pt.ca,se vede ca s-a rarit rau.Tin sa precizez ca,urmez un tratament pt.reumatism si scrie acolo ca poate duce la caderea parului,dar nu pot sa stau asa trebuie sa fac ceva.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  20. buna ioana , sper ca ziua ta libera a fost faina , relaxata si ai avut timpul necesar alaturi de baby. de abia m-am trezit e 8 dimineata la mine asa ca ma gandeam sa te salut in ziua mea libera si promit ca astazi incerc masca recomandata de tine am tradus masca ptr fetele de la serviciu au fost incantate, mai ales ca jobul nostru este in spital unde 12 ore suntem in air condition (parul este f uscat). te rog mult draga ioana ptr urmatoarele tale super sfaturi sa vorbesti despre make -up si ma refer la spray ptr intregul body .te pup dulce numai bine si iti trimit mult soare din florida . M-am indragostit de telenovela Iubire si onoare unde ma uimesti si am lacrimi in ochi cand te vad cum iti joci rolul.Love , mara .

    RăspundețiȘtergere
  21. @ deamyworld, fiole de vit C sunt ffff bune pt fata. Unde le-ai găsit?
    De par nu ştiu ce sa zic. Nu fac rău sigur, dar s-ar putea sa usuce parul.

    RăspundețiȘtergere
  22. @ Karma , am si eu uleiul acela de sarpe si trag de el cât pot . Aici nu se găseşte .

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna seara Ioana. Multumim pt lectiile de normalitate oferite. In ziua de astazi cand doar imaginea vinde si toti cei care ajung intr-un fel sau altul cunoscuti vor statutul de vedeta, este reconfortant sa intalnesti si persoane care nu se schimba ...
    Alina
    PS: cum se numeste spray-ul de la TIGI folosit de tine?

    RăspundețiȘtergere
  24. Ioana sa ne vorbesti si despre viata ta sociala,ca si persoana publica...pe la ce evenimente mergi!Care sunt avantajele si daca ai renuntat la ceva anume avand statutul de vedeta!spune-ne cate ceva din culisele acestei vieti la care noi privim asa cu invidie uneori!numai bine,pupi! loredana

    RăspundețiȘtergere
  25. @Patrascu , probabil ca de la tratamentul acela îţi cade asa parul. Îţi recomand vitamine pt par, sigur la tine e o problema si din interior. Si ai grija cu alimentatia...

    RăspundețiȘtergere
  26. Asa Mara, arată-le câte ştiu româncele ;)
    te pup si îţi multumesc .

    RăspundețiȘtergere
  27. @Alina, eu sincer îţi spun , nu sunt vedeta, nu sunt modesta, dar pentru mine vedeta înseamnă mai mult decât ca apari la TV. Înseamnă si un alt statut... Poate discutam si despre asta, dar cu alta ocazie.
    Nu mai ştiu cu se numea :( , dar ştiu ca îmi plăcea mult. Pe vremea aceea lucram la " Lacrimi de iubire" , îmi intindeam mult parul, si in condiţiile astea îmi era foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
  28. Loredana, despre statului asta ii spuneam Alinei. Nu mă pot lauda cu o viaţa de vedeta. Sunt o femeie normala, dar care din cauza meseriei apare si la TV. Poate ca am parte uneori de lucruri mai interesante, evenimente la care nu are acces toată lumea si dacă vreţi povestim si despre asta. Dacă se vrea, bineinteles :)...

    RăspundețiȘtergere
  29. Mara, îţi recomand pt corp sa mai imbunatatesti crema ta de body, cu ulei de masline, Susan, jojoba, vitA uleioasa... Iar acest fond de ten pt picioare , de care eu sunt indragostita, îl folosesc si pe corp, dar peste o crema hidratanta. E de la L'oreal , sub forma de spray. E genial. Nu ar trebui sa va lipseasca din casa.

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna Ioana, buna fetelor.
    Impotriva caderii parului este foarte buna tinctura de ardei iute, iti pui cateva picaturi (poti sa diluezi cu apa...la 3 parti tinctura una apa, daca consideri ca ai scalpul sensibil, eu am incercat la inceput diluat...de frica dar dupa nu am mai diluat, neavand efecte adverse)la radacina parului si frectionezi, repeti timp de 7 zile, dupa care repeti operatiunea la 3 -4 zile.
    Parul nu mai cade...iar pe prospect spune ca tinctura ajuta la cresterea parului.
    La mine a functionat...incercati si voi...o gasiti la plafar si este in jur de 8 lei...100ml

    RăspundețiȘtergere
  31. Dupa cele 7 zile in care te-ai dat zilnic te frectionezi la interval de 3-4 zile. Cred ca acum m-am exprimat corect.

    RăspundețiȘtergere
  32. buna Ioana , maska mi-a placut la nebunie am gasit cu greu produse wella aici , celelalte le aveam prin casa , parul e matasos mai ales ca sunt vopsita brunet . iti multumesc din nou ptr .sfaturi si te astept cu nerabdare cu mai multe.noapte buna la voi si te pup dulce.Love , Mara

    RăspundețiȘtergere
  33. buna!!!.....ce ar trebui sa folosesc sa imi creasca parul mai repede????.........am 13 ani si nu ma pricep la lucruri deastea:)

    RăspundețiȘtergere
  34. BUNA,Ioana! ma bucura sfaturile tale, imi place de tine, esti om normal fara fitze, sa nu te schimbi! Imi place cum arati, cum arata programul tau de mese pe o zi?Eu ar trebui sa ma slabesc cateva kg dupa sarcina...si nu prea reusesc, de asta te intreb! Te salut cu drag, Mirela!

    RăspundețiȘtergere
  35. buna , ora 5 pm aici la florida , m-am intors acasa am cumparat cele necesare ptr un tan (medium-light) , imi place mult culoarea portocalie in ceea ce priveste tenul , nu doresc sa ma bronzez cu ajutorul soarelui , soarele din florida este foarte puternic chiar folosind produse ptr protectie am descoperit un spot de culoare maronie care m-a speriat.la recomandarea ta am cumparat un spray cu natural glow si crema de corp zilnica cu sheerglow.sper sa ma ajute . pe curand , o zi buna la filmari maine dimineata ...love, mara

    RăspundețiȘtergere
  36. buna.e ca nuca in perete, dar te rog, poti sa mi zici unde ai gasit goji?Multumesc!lili

    RăspundețiȘtergere
  37. multumim mult pentru sfaturi , unde gasim uleiurile ? sunt uleiuri volatile ? multumesc ca incerci sa ne faci vita mai frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  38. Bravo Mara, chiar mă bucur ca eşti multumita. Sa nu te lenevesti. Fa-ţi o zi pe săptămâna, la mine e duminica, in care sa îţi faci gomaj fata si corp, si masca pt par si fata. Zi de infrumusetare. ;)

    RăspundețiȘtergere
  39. Multumim pt sfatul cu tinctura de ardei iute, chiar nu ştiam de ea. O sa o încerc si eu, dar doar de 2 ori pe săptămâna preventiv.
    Anca , poţi sa o incerci si tu, probabil ca stimulează circulaţia si obliga scalpul la treaba. Asa ca merge si pt creşterea parului. Eşti mica încă de masti si tratamente. La vârsta ta, corpul e in plină dezvoltare. Produce la maxim tot ce trebuie, asa ca nu e cazul sa-ţi faci tratament.

    RăspundețiȘtergere
  40. Mirela, eu după ce am născut, am slăbit destul de repede, mancand sănătos si putin. Am alaptat deci nu prea mancam legume si fructe crude, dar mancam 3 mese pe zi plus 2 gustari. Am slăbit intr-o luna, fără niciun efort. Acum o sa-ţi dau exemple de mese. Dimineaţa , cereale cu lapte sau iaurt, integrale, fără zahăr, inbunatatite cu fructe confiate ca sa fie mai dulci. Gustare, un batin de creale, o mana de alune, un covrig, un măr copt, o tarta mica cu fructe. La prânz , supe, ciorbe cu sau fără carne, sau friptura la cuptor sau grătar cu legume. Seara, peste cu legume, cartofi copti, paste cu legume sau sos de roşii. Cam asta am mâncat eu si am slăbit. Încearcă sa nu mananci între mese, lăsa sa treacă 3 -4 ore fără sa mananci nimic. Bea apa multă si ceai. Eu beam un ceai care era bun si pt lactatie, anason cu fenucul si chimion. E bun si ajuta la digestie.
    Multă bafta !

    RăspundețiȘtergere
  41. Nu iubita, uleiurile sunt esentiale, se pot folosi si in aroma terapie dar si in combinatii cu uleiuri vegetale. O sa postez zilele astea exact ce înseamnă unele si ce înseamnă altele. Deci, le gasesti la plafar, uleiuri esentiale.
    Fructele GOJI , le găsiţi tot la plafar, ce e drept ca eu le-am găsit La un plafar de fitze, ca sa zic asa, e unul in Plaza Mall la subsol. Punga are 500 g si cost 45 lei. Pup

    RăspundețiȘtergere
  42. Multumesc pentru raspuns si pentru sfaturi! Esti fff draguta! Sper ca voi slabi si eu in curand si cu ajutorul sfaturilor tale. Iti doresc ce e mai bun pe lumea asta, si sa nu lasi ca celebritatea sa te afecteze in vreun fel. Cu drag, Mirela!

    RăspundețiȘtergere
  43. Buna Ioana!Imi place foarte mult cum joci in telenovele,chiar ai talent.Iti urez succes in continuare:*!!!As dori sa imi recomanzi si mie o crema cu protectie solara daca se poate.Eu am 20 ani,sunt bruneta,si am tenul gras(dar nu foarte tare).Iti multumesc!!!Te pup !!!Laura.

    RăspundețiȘtergere
  44. Spor la slabit,draga Mirela. Nu v-a fi usor,mai ales ca stresul e destul de mare cu un bebe mic,dar dac vei tine 5 zile legate si vei vedea rezultate te vei ambitiona,iti promit.Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  45. Draga Laura, nici nu iti trebuie mai mult decat o crema hidratanta usoara cu factor de protectie 15 acum pe vremea asta. Iti recomand ceva dermatocosmetic, cremele pe care le gasim in farmacie.
    Bioderma Hydrabio SPF 15
    Eucerin Aqua Porin Active SPF 15 iar ceva mai mult spf ar fi Avene Hydrance optimale SPF 25.
    pup

    RăspundețiȘtergere
  46. Ioana, am incercat si eu ... nu pot sa spun decat ca am un par acum super matasos ne pica foarte bine ca scri pentru noi

    RăspundețiȘtergere
  47. Multumesc mult Ioana!!!Te pup!!!Laura

    RăspundețiȘtergere
  48. Buna, Ioana:*...ai putea sa-mi spui, te rog, de unde ti-ai luat acel spray cu vitamine de la TIGI?...app...foarte interesant ceea postezi pe blog:)...te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  49. De La un salon din Plaza, sper sa se mai facă, era foarte bun. E bine sa gasesti un salon care are produse TIGI si sa intrebi ...bafta :)

    RăspundețiȘtergere
  50. multumim Ioana!!!
    sfaturile tale sunt un cadou perfect acum ca se apropie sarbatorile si trebuie sa stralucim! multumimmmm!!!

    RăspundețiȘtergere
  51. buna ioana!poti sa-mi spui si mie,t rog,cum se numeste fondul d ten pentru picioare d la l`oreal?kt costa si unde as putea sa-l gasesc... :* flory

    RăspundețiȘtergere
  52. :* se apropie sarbatorile :X:* si sunt sigura ca sfaturile tale ne ajuta foarte mult : pup ...

    RăspundețiȘtergere
  53. ioana eu vreau sa te intreb ceva scurt si la obiect bineinteles sa nu te superi ... cati bani luuati ??? si cand lunar , saptamanal , zinlic , anual ?? cum ?? ca m-ar interesa si pe mine .....:D

    RăspundețiȘtergere
  54. Hmm foarte , dar foarte interesant, e tarziu insa salvez pagina si revin maine, sa iti citesc postarile. Te apreciez!

    RăspundețiȘtergere
  55. Buna Ioana.Am parul lafel ca al tau ondulat , uscat la varfuri si gras la radacina .Nu imi place ca am fire rebele , ce crezi ca este bine sa folosesc ca sa nu le mai am ,as vrea sa il las ondulat ,dar nu imi place cand se vad acestea, iar atunci cand il indrept mi se deterioreaza parul repede chiar daca folosesc placa cu ceramica si ulei de par .Ai putea sa imi spui un ulei de par pt indreptat sau ceva care sa ma ajute sa imi tin parul mai mt timp drept si sanatos ? Am doar 15 ani si imi cade parul foarte des crezi ca e de la varsta ?Imi poti spune ce as putea folosi ca sa nu imi mai cada patul .Multumesc mult si mult noroc in carieta ,te pup si te apreciez mult pt tot ce faci si iti mai multumesc pt ca iti pierzi timpul pt a ne da sfaturi . cu drag Defne

    RăspundețiȘtergere
  56. Buna tuturor!
    Daca imi permiteti sa dau si eu un sfat mic, care poate fi folositor celor cu parul gras: balsamul leave-in de la Gliss; personal, il folosesc pe cel roz; e f bun, pt ca am `mostenit` acest tip de par f dificil: gras si firul subtire, fragil;
    Am si o intrebare pt cine a auzit si stie, daca e bine sa storc o lamaie in sampon, mi s-a spus ca ajuta insa nu stiu ce sa cred.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  57. Multumesc pentru sfaturi !
    Eu nu am gasit vitamina A,E uleioasa in Bv daca exista un magazin online sper sa m-a ajutati .
    Multumesc!Pupici

    RăspundețiȘtergere
  58. Buna ! Stii vre un tratament pentru par subtire si care se rupe? nu reusesc sa am un par de aceeasi lungime k se rupe

    RăspundețiȘtergere
  59. Of mai fetelor, de ce îmi scrisieti aici, nu mă mai uit la comentariile posturilor vechi. Asa cam la ultimele 3 mă mai uit, dar cam atât.
    Nu știu ce sa zic cu lămâie in sampon, poate mai bine ulei esential de lămâie.
    Un tratament de par pt par fin folosesc ulei de Argan pe varfuri, Putin 2-3 picaturi. Nu se mai rupe si scapi si de firele rebele. Pup

    RăspundețiȘtergere
  60. Vitamina a si e le gasesti pastile gelatinoase, le spargi si acolo vei găsi ce trebuie ;)

    RăspundețiȘtergere