marți, 9 noiembrie 2010

Moda

Nu stiu daca v-am mai spus ,dar sunt o mare fana a serialului SEX AND  THE CITY . Ei bine dupa cum stiti acest serial a revolutionat lumea modei. Fiecare episod este o parada de tinute care mai de care mai colorate , mai ciudate , mai extravagante.
De ce m-am apucat eu acum sa scriu de asta, pentru ca am vazut acolo combinatii de culori , care nu se combina teoretic , la fel  combinatii de dungi cu buline , auriu cu argintiu sau auriu cu zorzoane de toate felurile si de toate culorile , ce sa mai , multe teorii incalcate , dar care dau totusi asa de bine.
Cum sa ne mai imbracam doamnelor ?
Eu azi incerc sa ma imbrac mai colorat , sa profit de vremea frumoasa , si cu o atitudine vesela cred ca pot intra la bine imbracate pe ziua de azi.

6 comentarii:

  1. O zi frumoasa... :)

    Si eu sunt un fan al serialului Sex and the city ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu propun sa ne "imbracam" si sufletul cu cateva ganduri frumoase.

    http://alexdumitriu.blogspot.com/2010/10/in-ultima-vreme-octavian-paler-era.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu propun sa ne imbracam cat se poate de vesel, de colorat, de elegant dar in acelasi timp sa surprindem intr-un mod placut.Acum se poarta orice cum ai spus si tu Ioana combinatie de dungi cu buline.Cel mai important este sa te reprezinte pe tine sa te simti tu bine fizic ! Iar daca va fi asa cu siguranta vei atrage mult priviri .Te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Ahh da si eu iubesc Sex in the City ! Carrie ( S . J. Parker ) este o adevarata fashion icon precum si celelalte. Am vazut filmul de luni bune si era vara si chiar am cautat anumite rochite purtate in film pe net :). Well tu oricum de cate ori te-am vazut ai fost mereu bine imbracata deci sunt sigura ca orice ai alege ai un f bun gust ! Nu mi-am putut scoate din minte nici in ziua de azi rochia ta de mireasa... superba !
    // isa //

    RăspundețiȘtergere
  5. Hei , ce frumos ca mi-ai adus aminte de rochia de mireasa , ia sa vad ce mai face. Oare mai intrau in ea? :))))

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt singura ca intri in ea :) .... sincer rochia ta de mireasa e cea care imi vine in minte cand ma imaginez eu mireasa hahahha.... ai fost superba atata timp a trecut si nu am uitat! Ti-ai lasat amprenta hehe ! Si ca tot a venit vorba .. cine a fost creatorul rochii ? :)
    // isa //

    RăspundețiȘtergere