joi, 28 octombrie 2010

In centru

Marti, am avut treaba prin oras, si cum imi place sa merg cu metroul si pe jos, nu am putut sa nu observ un obiectiv turistic, in plin centru capitalei, respectiv la Romana la coloane... un mega tomberon plin cu gunoi...
De ce???? e o zona asa frumoasa a Bucurestiului, de ce sa existe asa ceva acolo, chiar si pentru cateva ore.
Sunt curioasa insa daca este doar pentru cateva ore, sau cateva zile sau tot timpul...
Cei care treceti pe-acolo sa-mi spuneti daca ati avut norocul sa vedeti acest "monument" .

5 comentarii:

  1. Astazi am sa trec eu pe acolo sa vedem. Si ca raspuns la intrebarea de ce... pt ca ala care pune asa un monument acolo vrea sa lase impresia ca il intereseaza si ii pasa. Chestie de fatzada sa vada lumea buna de la Romana ca el isi face treaba... Ce sa ma zic... asi face ceva daca asi putea... Slava Domnului ca mai sunt si oameni care mai observa, mai vad realitatea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Ioana,

    Ma numesc ioana si sunt din Brasov, sunt studenta in anul 3 la contabilitate si vreau sa iti spun ca te admir foarte mult, orice vad despre tine pe net citesc cu mare curiozitate.
    Dar as vrea sa iti cer un sfat, nu stiu de ce in vada asta m-am ingrasat si nu stiu cum sa slabesc?!
    Timp de sala nu am si de mancat nu mananc mult, dar mananc seara cand ajung acasa, dar asa s-a intamplat si in anii trecuti si nu m-am ingrasat deloc. Ma gandeam sa iau ceva pastile de slabit, dar mi-e teama, te rog frumos da-mi un sfat de vreun ceai, pastile .....
    Iti multumesc frumos!
    Cu respect,
    ioana

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am aflat daca mai e acolo acea pubela de gunoi , dar cred ca voi avea eu drum pe-acolo joi ,asa ca va zic eu ce si cum, poate ca a fost doar un accident.
    Draga Anonim...
    Tocmai am spus in noua mea postare ca de la 1 nov , incerc si eu un stil de viata mai sanatos.
    Iti recomand sa mananci orice dar cu masura, e zicala doamnei Bilic, e foarte buna, incearca 2 saptamani sa mananci cum mancai si pana acum dar portia sa fie mica , ca si pentru un copil mic de 2 ani de ex, sau ca sa nu gresesti mananca doar un sefert dintr-o farfurie normala. dupa o saptamana cantareste-te si vorbim iar ,daca nu merge asa, iti dau alte indicatii.
    Nu te sfatuiesc sa iei pastile, doar poate ceaiul acela antiadipos, l-am incercat si eu si chiar si acum , cand vreau sa am un abdomen plat il mai folosesc . Pot sa-ti dau o cura de slabire daca vrei, cea a Nicoletei Luciu care e destul de permisiva, si nu te infometezi, astept raspunsul tau sa vedem ce ai hotarat.Poti sa mai incerci sa bei ceai vrede, pe termen lung isi face treaba ,scoate apa din tesuturi si arde grasimile... pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Ioana,

    Sunt aceeasi anonim cu slabitul, si pe mine tot ioana ma cheama as putea sa iti dau numele meu intreg, dar nu doresc sa citeasca ceva cunoscuti de ai mei si faca apoi mistouri.
    Da incerc sa mananc mai putin doar ca in timpul zilei mananc foarte putin si seara cand ajung acasa mananc 2 feluri de mancare.
    Sa zic asa nu sunt exagerat de grasa am 1.54m si 57 de kg, dar nu-mi place celulita de pe abdomen si coapse.
    As vrea sa ajung la 50 de kg si e ok. Mama a baut mult ceai verde si i s-au ingalbenit dintii, din cate am inteles trebuie baut cu paiul. orice ceai antiadipos este bun? Sau exista unul care sa mi-l recomanzi?
    Iti multumesc mult si mai vb!

    Sa ai o saptamana buna!

    RăspundețiȘtergere