vineri, 29 aprilie 2011

Cum scapam de celulita!



Prepara si bea pret de 30 de zile acest smoothie verde detoxifiant sa:
slabesti 4-5 kg,
detoxifici ficatul,
alcalinizezi si innoiesti sangele,
refaci neuronii,
si scapi de celulita
Ingrediente:
1 banana ( sau orice alt fruct/amestec de fructe zemoase si parfumate, cum sunt: mango, pere, mere...),
zeama de la 1 lamaie ,
cateva frunze de menta [sau 1 lingurita de menta uscata, sau o picatura ulei esential de menta]
¼ lingurita pudra de vanilie ( optional)
1 blender plin de spanac (sau orice alte frunze verzi: salata verde, ridichii, morcovi, gulii, stevie, etc)
1 lingura miere sau sirop de artar
2 lingurite rase de spirulina ( ori o cumparati sub forma de praf, ori găsiți sub forma de pastile)

Preparare:
Pune toate ingredientele in blender cu 1 cana de apa; “blenduieste-le” pana ce obtii o pasta cremoasa. Il poti manca cu lingura sau, fa ca mine, toarna apa pana ce umpli blenderul si bea aceasta bautura pe intreaga durata a zilei.

Tot ca sa combatem celulita, putem tine o cura de struguri timp de 8-14 zile. Ar trebui sa ne ajute mult la tot aspectul pielii, pe care o va face mai ferma,
mai elastica
si lipsită de celulita.

Varianta cea mai ușoară de combatere a celulitei si chiar de a mai scapa de niște kg in plus este sa mancam ananas înainte de fiecare masa. Regula e simpla, înainte sa servesti masa, mananci o felie chiar doua de ananas crud, ananasul arde grasimile si este bun pentru cei care rețin apa in corp.

Ceaiul verde, consumat cu lamaie si miere poate fi gustos si ajuta la digestie, scoate apa din organism, ne da energie, de aceea va recomand sa-l beti pana in ora 17. Beti 2 cani pe zi ca sa-si facă efectul, iar dacă îl combinati cu iasomie ( tot sub forma de ceai) este si mai eficient.

Incepeti sa va dați de acum cu autobronzant, in timp veți avea o culoare de invidiat. Înainte de a da cu autobronzantul, faceți un gomaj si dați cu o crema hidratanta. Apoi aplicați autobronzantul. Gomajul se face o data pe săptămâna. Doar asa veți avea o culoare frumoasa si naturală.

Nu uitati de factor de protecție, știu ca probabil v-am obosit cu asta, dar pe lângă faptul ca soarele ne imbatraneste, exista si riscul de a face cancer de piele, iar eu una nu vreau sa aud de asta. Deci acum pentru început SPF 30-50 obligatoriu.

Va pupicesc si revin cu diverse in curând!