miercuri, 28 noiembrie 2012

Produse naturale de la Organik


Balsam pentru picioare Weleda

Putine zile trec fara ca eu sa nu fac o comanda la magazinul on-line ORGANIK.
O sa va intrebati, probabil, de ce? Raspunsul este simplu, pentru ca toata familia mea foloseste ceva din acest magazin.
Gasim AICI o gama larga si variata de produse naturale de buna calitate pentru toti.
In ultima comanda mi-am luat diverse despre care am mai scris in alte postari, dar azi as vrea sa va atrag atentia asupra unei creme de picioare de la WELEDA.
E frig si picioarele noastre sunt foarte putin aerisite. Stam o zi intreaga cu ele in cizme si sosete si astfel, pielea nu mai respira. De aceea este foarte important sa ne ingrijim aceasta zona corespunzator.


Balsamul pentru picioare de la Weleda  îngrijeşte şi fortifiază în acelaşi timp pielea picioarelor. În plus, el crează un micro-climat plăcut: îndepărtează transpiraţia fără a o opri prin acoperirea porilor, rezultatul fiind un mediu lipsit de efectele neplăcute ale acumulării de umezeală. Extractul de smirnă fortifiază pielea, ea devenind mai rezistentă împotriva formării băşicilor. Extractul de gălbenele calmeanză iritaţiile iar ceara de albine menţine pielea mătăsoasă.
Revista Öko-Test, pentru evaluarea produselor, i-a acordat calificativul „foarte bun“ deoarece balsamul Weleda pentru picioare nu conţine nici conservanţi sintetici, nici parfumuri sintetice şi nici săruri de aluminiu.
In fiecare zi, dimineata si seara recomand sa va masati bine laba piciorului cu aceasta crema, dupa dus.
Apoi este foarte important sa purtati materiale naturale, sosete din bumbac, iar noaptea sa lasati picioarele " sa  respire".
O data pe saptamana, inmuiati picioarele in apa calda in care adaugati ulei de masline. Dupa ce stati asa aproximativ 10 minute, frecati calcaiele cu o pila sau piatra ponce.
Daca veti avea grija tot sezonul rece , la primavara veti avea cele mai frumoase picioare.

AICI in magazinul Organik gasiti aceste produse.