marți, 28 decembrie 2010

A mai trecut un an

Acum la final de an, încerc sa îmi dau seama dacă anul 2010 mi-a adus ceva bun. Sigur ca îmi vin in minte in primul rand gânduri de genul: criza, instabilitate financiară, legi stupide si vremuri grele. Si totuşi nu se poate ca dintr-un an de zile sa rămâi doar lucrurile rele. Trebuie sa fie ceva care sa  mă fi marcat pozitiv.
Normal ca sunt foarte multe lucruri care m-au făcut fericita, in primul rând  copilul meu perfect, Ruxandra care la începutul anului ştia doar câteva cuvinte, acum vorbeşte ca si un copil mare. Ştiu ca pare un lucru marunt, dar pentru mine ca mama este o minune. Acum pot lega o conversatie cu fetiţa mea, iesim in parc si ne plimbam de mana si povestim, este un lucru extraordinar care îmi umple sufletul de fericire.
Apoi, Alexandru, care mi-a dovedit anul acesta ca este capabil de sacrificii mari pentru noi doua. Ca a renunţat la ceva foarte drag si important pentru el, doar ca noi sa fim fericiti si sa ducem o viaţa mai buna. Pentru asta si pentru tot ce este el îl iubesc din ce in ce mai mult.
In cariera am avut parte de o noua provocare, un nou rol intr-o telenovela românească . Un rol important pentru cariera mea artistica, un rol care mă face sa descopar alte orizonturi, alte lumi de care pana acum aveam doar o vaga idee.
Am cunoscut-o pe Adina, fata de pe Facebook, care imi seamănă foarte mult fizic, dar care simt ca poate fi si o prietena pe termen lung. 
Am descoperit-o pe Nico, Nicoleta Luciu, un om minunat, plin de modestie, cu mult umor si plină de gânduri bune.  
Acestea ar fi cele mai fumoase lucruri care îmi vin acum la sfârşit de an in minte si care m-au făcut fericita.

Va doresc un an nou mai bun, plin cu bucurii. La mulţi ani!

10 comentarii:

  1. Multumesc Ioana pentru vorbele si urarile frumoase!!!Si eu iti doresc un an nou bun plin de impliniri si tot ce iti doresti tu!!!!Esti o fiinta minunata!!!!!La multi ani si sarbatori fericite in continuare TIE si FAMILIEI TALE!!!!TE PUP DULCE!!!Laura U

    RăspundețiȘtergere
  2. LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA,IAR ANUL CARE VINE SA-TI ADUCA SI MAI MULTE SATISFACTI,IAR FAMILIA SA FIE SANATOASA PENTRU A VA BUCURA UNII DE ALTII.PUPICI.

    RăspundețiȘtergere
  3. Un an nou plin de reaalizari, de bucurie si multa sanatate pentru tine si familia ta!
    Multumesc pentru urari.
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  4. buna draga mea ioana , chiar in momentul in care scriu ma uitam la emisiunea povestiri adevarate la caRE ai aparut si tu impreuna cu familia ta , imi era asa de dor sa te vad la tv other then movie.iti doresc numai bine un an mai fericit si te felicit ptr minunata , sociabiala si indrazneata RUXANDRA .LOVE , MARA .

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut Ioana,am vazut recent interviul de la ACASA,sunteti o familie deosebit de frumoasa,va ador iar Ruxi e un ingeras adevarat !!!LA MULTI ANI ,sa aveti parte de un An nou magic si plin de surprize cit mai frumoasa.te pup :) :*

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani! Un An Nou plin de bucurii si de realizari! Sa fiti sanatosi si sa va iubiti la fel de mult in continuare! Te pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  7. Va multumesc din suflet.Poate ca trebuia sa scriu si de voi,fetele mele, in aceasta postare pentru ca fiecare comentariu venit de la voi, imi aduce un mic zambet sau un sentiment bun. Va pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  8. Un an mai bogat in impliniri,mai inalt in aspiratii plin de bucurii si succese.LA MULTI ANI!!te pup cu drag,Ghinea Iulia(facebook)

    RăspundețiȘtergere
  9. Iti doresc Un an nou cu sanatate si stare de bine ! love MARA

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga Ioana, cum as putea sa te contactez sa te intreb ceva despre produsele organice? Multumesc, Alexandra.

    RăspundețiȘtergere