joi, 4 noiembrie 2010

Marimea te face vedeta ?!

Nu inteleg care-i treaba ? Ieri cand am fost cu cea mica la un loc de joaca , am rasfoit niste reviste, unde am vazut niste domnisoare frumoase,dar pe care nu le cunosc si nu stiu cu ce se ocupa , unde au cartea de munca ,  sa zic asa. De ce sunt  mediatizate? Doar pentru ca sunt frumoase si au sanii  mari ? Stiu , poate ca  eu sunt o alta generatie, sunt prea batrana pentru a intelege cum sta treaba , dar sa nu uitam ca si eu am  sanii mari de la 14 ani . Cu  lipsa de modestie ii am si acum la fel daca nu si mai mari datorita unor kg in plus pe care le-am primit cadou odata cu sarcina. Sa ne amintim si ca acum 5 ani am pozat pentru o revista dedicata barbatilor, Playboy , deci nu am o problema cu  fetele si pozele lor , ci cu modul de a se face cunoscute.      "Hei am sanii mari , nu vreti sa va dau un interviu?"
Pe vremea mea , faceai ceva , un serial  , prezentai vremea ,  o emisiune ,castigai un concurs de Miss si apoi apareai in toate revistele , te urmareau paparazzi , etc. Dar acum... Sa-mi explice cineva care-i faza? Ca nu inteleg. Adica , voi sunteti interesati de ce zic si fac aceste domnisoare ? Si daca e asa , de ce?

24 de comentarii:

  1. Nu cred ca e nimeni interesat de aceste domnisoare. Eu nu mai citesc presa mondena de foarte mult timp datorita fenomenelor care apar acolo si exemple ar fii o gramada. Sper sa treaca moda aceasta de promovare a prostiei si a silicoanelor cat mai repede!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu zic sa privim intai ceea ce nu se vede.

    Mai exact: modul de a gandi, capacitatea intelectuala, moralitatea, comportmentul (acesta putand fi observat in timp). Sunt persoane (pe care eu ii numesc "porci") care nu sunt interesate decat de fizicul unei femei. De aici, viata trista - atat in randul lor, cat si in randul damelor. In randul lor, pentru ca, gandind asa, nu vor fi fericiti niciodata. In randul damelor, deoarece acestea (unele) se implica si pun la suflet aceste rautati ale barbatilor. Unele sufera din cauza asta, altele incearca sa fie pe placul lor... etc (deja deviez de la subiecutul "media si reviste" si ajung la relatia femeie-barbat).

    OK, sunt barbati care vor doar sa priveasca exteriorul. Altceva nu le pasa. Nu vor sa priveasca in interior. Sunt atenti la forma, nu la continut. TRIST! Barbatii sunt porci! Imi cer scuze, nu generalizez. Nu toti sunt porci. Dar sunt destui. Numeri pe degete barbatii care stiu sa pretuiasca femeia. Vad asta in fiecare zi. Si femeia este cel mai frumos lucru de pe pamant. La fel, ma conving pe zi ce trece, din ce in ce mai mult, ca asa este...

    Dar de ce femeile accepta asta? Sa se impuna in fata barbatilor! Sa demonstreze ca ceea ce merita atentia barbatilor sunt caracterul si personalitatea, nu fizicul, nu marimea sanilor, nu masurile perfecte 90-60-90. Distinse dame, nu va lasati manipulate de mentalitatea bolnava a majoritatii barbatilor. Trebuie sa va gasiti forta feminina in altceva decat in fizic, chair daca barbatii sunt porci si va apreciaza dupa asta. E foarte neplacut si total gresit, dar asta e adevarul. Si asta nu o sa se schimbe vreodata...

    OCTAVIAN

    RăspundețiȘtergere
  3. Dacă nu ar fi cerere , nu ar exista oferta. Nu ştiu ştiu cat de vinovaţi sunt jurnalistii... Dacă nu s-ar cumpara ... Si sunt si o grămadă de femei dornice sau curioase care cumpara genul acesta de reviste , tabloide...

    RăspundețiȘtergere
  4. Intr-adevar, "nicio femeie nu citeste acest gen de reviste", dar cum se vand in asemenea tiraje? Exista cerere! Publicul insusi cere materiale pentru degradarea morala!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu cred ca este vorba de vremea mea vremea lor ci de ce vor unele persoane sa vada si daca privim din unghiul celui care promoveaza asa ceva ,totul se rezuma la bani,vizualizare,rating......

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu cred ca e o degradare morala neaparat , mai degraba ce se vinde la prima mana. Nici noi publicu nu facem nimic si atunci nici jurnalistii. De exemplu , eu nu am mai dat un interviu serios ,despre mine ca si actrita , ce am facut , ce vreau sa fac si ce asteptari am . Toti ma intraba ,cand imi termin casa, ce mi-am mai cumparat, cand fac al doilea copil... Probabil ca nu interesaza pe nimeni ce face actrita Ioana si doar persoana publica Ioana...

    RăspundețiȘtergere
  7. scuze draga ioana , chiar tu ai cumparat revista cu doamnele cu sanii de plastic ce faci te contrazici pe tine ????? dispari si fa ceva numai poti de geloasa ce vedeta te consideri draga mea ? probabil acceptabila la nivel de Romania , voi chiar nu urmariti cum lumea buna joaca in USA IN FILME ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Domnule Anonim, unde scrie ca Ioana a cumparat revista respectiva? Mai departe, nu incep sa raspunc comentariului tau stupid. Nu meriti atata atentie...

    OCTAVIAN

    RăspundețiȘtergere
  9. ptr.octavian , citeste statementul ioanei :"am rasfoit niste reviste " ceea ce inseamna ca iona a cumparat revista sau poate scuze a gasito la cosul cu gunoi.....hahahahah scuze ... anyway ioana este geloasa ptr ca nu e bagata in nici intr-o seama , e urata , proasta si are nevoie de niste ore de dictie saraca!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim - ai dat dovada de lipsa de educatie frate! As avea sa-ti spun multe lucruri nu tocmai frumoase preintre care si faptul ca valorezi exact 2 banii si etc ... dar ma abtin! Treci la colt !
    // isa //

    RăspundețiȘtergere
  11. Sincer Ioana eu sunt de acord cu tine si chiar ma gandeam la ascest lucru aceste zile : eu nu am acces la asemenea subiecte pentru ca sunt afara , insa pe Acasa TV mai gasesc cate o ''faimoasa'' care isi arata sanii , de cand untimitatea unei femei se face asa publica cu dezinvolura? Chiar nu m-ai avem ce vinde : suflet , minte , munca noastra - si ajungem sa ne vindem mandria ? Mandria e sg lucuru care il avem si nu ni-l ia nimeni - dar unele personaje o dau de buna voie ! E o rusine !
    Si nu nu ma intereseaza persoanele astea care le vad azi pe o pagina si maine apare alta - nu le retin numele , nici nu ascult ce au de spus ,, mie mila de ele pe pe moment si atat!
    Si apropo de comm lui anonim cu privire la tn si la situatie in general - nu sunt fana ta - insa in putinele filme pe care le-am urmarit si esti si tu in ele niciodata nu mi-ai dezamagit asteptarile , si niciodata nu am citit ceva care sa te faca sa decazi ca om in ochii mei si asta ma bucura ! si ma bucur ca numele tau l-am cunoscut prin munca ta , orin lucrurile bune prin care te-ai facut cunoscuta si asta e o realizate! Si toapele alea ... ca si ele mai sunt alte 10000 de - frimituri - dornice de a fi vedete .. deci nu merita nici sa vb de ele !
    // isa //

    RăspundețiȘtergere
  12. Pt Anonim cel rău : îţi repect părerea , dar crede-mă ca nu sunt geloasa. Asa urata cum sunt am 10 ani de cariera in spate , asa ca hai sa vedem cine o sa fie in atenţia publicului peste un an eu sau ele?
    Te-as fi invitat sa mă vezi si la teatru dacă erai ceva mai diplomat, dar eşti genul de persoana care mă face sa-mi doresc sa plec din Romania.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pt Anonim cel bun :)
    nu putem nici cu ele nici fără ele... Pup

    RăspundețiȘtergere
  14. Vai de capul tau draga "Anonim"!!Nu inteleg de ce lumea mereu simte nevoia sa jigneasca!Ioana nu e urata si nici proasta si nici ce ai mai zis tu pe acolo!Ioana a muncit ca sa ajunga unde e acum asa ca nu mai comenta asa aiurea!Daca nu iti place de ea nu inteleg de ce simti nevoia sa iti dai cu parerea pe aici!Daca ai ceva de bine de zis despre cineva spune-o daca nu mai bine te abtii...nu inteleg de ce lumea e atat de rea!Zilnic si eu ma confrunt cu tot felul de rautati de genu!De ce simte lumea nevoia sa jigneasca??Inainte sa spui un lucru incearca sa te pui intai in locul persoanei pe care o jignesti...Sa ai o seara buna draga "Anonim"

    Aaaaa si inca o intrebare!Tu esti perfect??

    RăspundețiȘtergere
  15. ar trebui sa va obisnuiti si cu comentarii negative nu numai pe cele pozitive sa le luati in seama !!!! acesta a fost motivul ptr care am postat comentariul meu , eram pe web acasa tv asa ca va rog frumos am dreptul sa postez orice afirmatie. draga ioana te-ai gandit vreodata ce vei face intr-o alta tara decat Romania ? nu vreau sa te supere adevarul si nu iti dori ca toata lumea sa te placa , nu exista "perfect".

    RăspundețiȘtergere
  16. Comentariile negative spuse intr-o maniera educata si nu nesimtita cum ai facut-o tu pot fi chiar constructive si sunt apreciate de toti! Cea ce nu apreciem .. este lipsa ta de tact si educatie ! Deci lasa-ne te rog frumos dute termina cei 7 ani de acasa si apoi revino si spune-ne frumos ce nu-ti convine. Asta ca sa nu fie nevoie noi de aici sa-ti suportam nesimtirea! '
    // isa //

    RăspundețiȘtergere
  17. Ioana - aici anonim cel bun ! Ha ha ha ! Ma distrat exprimarea! Sincer nu tin sa-ti mangai urechile ( o expresie in greceste echivalenta cu pupatu in .. . ) dar mi-ai devenit chiar simpatica de cand ti-am citit blogul ! Esti modesta si muncitoare ca sa nu m-ai spun o femeie frumoasa .. nu baga in seama oamenii ca anonim - ei inca nu au invatat inca ca valoarea unui om nu e reprezentata de nr la sutien sau un cont in banca. Pupici caldurosi din Grecia!
    // ISA //

    RăspundețiȘtergere
  18. Prea multi "ANONIM ", nu mai fac fata... Nu ma astept doar la laude si comentarii pro , dar nu inteleg de ce sa jignesti un om , care nu ti-a facut nimic. In viata mea nu as avea curajul sa vorbesc asa cu cineva. Dar asta e , probabil ca trebuie sa ma obisnuiesc si cu astfel de reactii. Eu una nu le inteleg , Adica e ca si cum merg undeva la un eveniment de exemplu si ma intalnesc cu Catalin Botezatu , si nu sunt de aceiasi parere cu el in ceea ce priveste rochia pe care o port , cum ar fi sa-l jignesc... Pe bune , sunt sigura ca in fata acest "Anonim cel rau" n-ar avea curajul sa-mi zica nimic... Poate ne vedem prin oras , merg des cu metroul asa ca ...
    Ce as face in alta tara?
    M-am gandit si la asta , am doi colegi care si-au luat inima in dinti si au plecat din tara , ii stiti foarte bine Alina Grigore si Bogdan Albulescu. Sper sa le fie bine , din tot sufletul. Eu una imi dau seama ca nu as putea face actorie acolo decat sa am muuult noroc ,dar nu stiu poate ca m-as face bona , imi plac mult copiii.

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna Ioana!Consider ca esti o femeie cu multe merite,in Ro exista multi oameni frustati precum acest anonim,dar cel mai bun lucru care se poate face cu astfel de pers este sa-i ignoram.Eu am locuit in strainatate timp de 7 ani,nu stiu de unde si pana unde intrebarea ce ai face in alta tara? ce ar putea sa faca anonim decat sa munceasca,indiferent ca ar fi bona cum am fost eu si am 20 ani sau actrita, asa cum este aici ar putea fi oriunde,pt ca este romanca, nu inseamna ca in alta parte nu ar avea succes,sunt atatia oameni romani care au succes in afara si care aici nu au fost indeajuns de valorati. Si intradevar in Ro acum sunt la moda domnisoarele tunate sa le spunem asa,nu am nimic in contra lor,fiecare face ce vrea in viata si are dreptul sa apara cum doreste,dar intradevar pacat ca oamenii care cu adevarat au niste merite nu sunt mediatizati pt ceea ce fac ci doar pt ce se intampla in viata lor personala,asa cum spui si tu, ce haine ti-ai cumparat, te-ai certat cu sotul..etc din pacate asta se vinde in Romania.Pupici si succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  20. Sincer sa fiu, eu nici macar nu stiu cine esti tu, daramite alde' Adina Barbu, iar in ziua de azi, la ora actuala la care scriu, daca deschid televizorul sigur o sa aud de una de care n-am auzit in viata mea si incep sa rascolesc pe gogu dupa ea sa vad cine e si ce a facut. Si cand reusesc sa dau de cateva crampeie de informatii sa aflu ce a facut si dres ma trezesc ca imi cade, iesind din monitor, o mare chestie si raman consternat de faptul ca pseudo-vedeta a ajuns sa fie cunoscuta din nimic.

    Intr-o alta ordine de idei, ma amuza comentariile. Nu mai pot de ras de cati "culti" si intelectuali is dau cu parerea pe net cu privire la nimic (as fi continuat cu un vers de la parazitii, dar nu cred ca se cuvine). Le-as citi pe toate sa ma amuz si mai tare, dar mi-se pare o idiotenie sa imi pierd timpul citind conteptiile unora. Mai bine ma apuc sa citesc un Dostoievski sau ceva ...

    RăspundețiȘtergere
  21. Si apropo ... am vazut ca exista mania asta cu tipologii de genul: "ca sa zic asa", "din pacate", "asta se vinde" si combinatia dintre "din pacate" + "asta se vinde".
    Nu mai ziceti "ca sa zic asa", ziceti clar ce aveti pe suflet si nu e nici-un "din pacate asta se vinde" ca nimeni nu este obligat sa cumpere, numai ca asta este felul romanului de a fi, mai barfitor, si cred ca ni-se trage de la comunism de pe vrema cand toti se barfeau si erau barfiti intre ei si dimpreuna cu securitatea de gen: "auzi ba ... ai auzit ce si-a luat gica? de unde crezi ca si-a luat? da ai vazut unde a fost, ce a facut ce a dres si mai ales ce a zis?".
    Asa ca cei ce se fac vinovati sunt cei ce public astfel de mizerii pentru ca stiu cum sa faca romanul sa cumpere cat mai mult, ce ... se merita sa fie reinviata Junimea sau alte publicatii literare? Acuma nu se mai citesc poezii (fie ele si erotice) sau romane, ci ţâţe si posterioare, atat la propriu cat si la figurat, cat si trei vorbe pe marginea acestora.

    RăspundețiȘtergere
  22. buna Dna Ioana:)
    Ma numesc Rafaela
    am 11 ani:)si vas ruga
    daca pute`ti sa imi da`ti
    id dumneavoastra:)
    Mam inscris pe acasa tv
    la casting si sper sa castig!

    RăspundețiȘtergere
  23. "URATA" sa numai zici niciodata ca esti urata chiar dak un anonim care ii place sa jigneasca vedetele bune doar asa ca sa primeasca si comentari rele zice asta nu trb sa zici ca esti urata .Esti o femeie foarte frumoasa , talentata si prin blogul acesta ai dovedit faptul ca esti si ft buna incat sa ne impartasesti secretele tale.Sincer decand am vazut ce ai scris pe blog si cate sfaturi ne -ai dat te apreciez ft mult.Si inainte te consideram o actrita buna ,dar acum te apreciez ft mult si iti doresc mt bafta in tot ce faci .app te descurcift bine in Iubire si Onoare , chiar imi place cum iti interpretezi rolul ,nu am nimic de reprosat esti ft buna ca intotdeauna.Seni Seviyorum !asa cum zicem noi in turca , cred ca sti ce inseamna ca doar ai fost in turcia :) imi pare rau ca nu am fost in turcia cand a-ti filmatpoate va vedeam :) , te pup dulce Defne

    RăspundețiȘtergere