luni, 30 august 2010

Am blog

Uite ca o dorinta mai veche a mea s-a împlinit si am si eu blog.Asta cu ajutorul prietenei mele Luminita, care a sacrificat o seara de Duminica sa îmi facă mie aceasta surpriza.Multumesc mult Luminita.
Acum urmează ca eu sa am grija de el, sa îl fac sa arate cât mai bine si sa găsesc lucruri interesante de discutat.
Mi-ar plăcea sa ştiu ce teme ati vrea voi sa discutam aici pe blog, diete, familie, sport, copii ... Si lista rămâne deschisă cu propuneri pe care le astept de la voi.
E 6:55 dimineaţa si mă duc sa mă imbrac pt ca plec spre filmare , azi am o zi foarte grea, cu filmari si in Bucuresti si in Buftea. In weekend m-am odihnit asa ca nu ar trebui sa fiu azi obosita... Sa aveţi si voi o zi si o săptămâna buna.

9 comentarii:

  1. Mult succes cu blogul si cu noul proiect!

    RăspundețiȘtergere
  2. Suna bine propunerile tale de dialog. Da,mi-ar placea sa abordezi aceste teme si sa vedem ce o sa iasa. Succes

    RăspundețiȘtergere
  3. buna, bafta multa...m-ar interesa despre copii..alimentatia lor, dintisorii..mersul de-a busilea...cu cine raman dupa 2 ani..am si eu o fetita de 7 luni..pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca ar fi interesant sa ne povestesti cate ceva de la filmari. Atat cat poti povesti ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Anemona, sa-ţi trăiască puiul, acum cred ca i-ai introdus aproape toate fructele si legumele.o sa vorbim ma pe larg de alimentatia bebelusilor intr-un post nou. Dar acum poţi sa mă intrebi ce vreisa ştii exact si îţi voi răspunde .

    RăspundețiȘtergere
  6. Luminita, mare lucru nu am ce povestii de La filmari, muncim foarte mult si e greu, dar ies lucruri frumoase. Dacă ai întrebări eu cu drag îţi răspund :)

    RăspundețiȘtergere
  7. buna ioana. foarte interesant blogul tau. esti o actrita foarte buna si frumoasa.mult succes in cariera ta.

    RăspundețiȘtergere